Aşılama Yöntemi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
sürpriz bir şekilde ilk gebeliğimi öğrenince bulabildiğimiz en erken randevu kendisinde olduğundan bu doktoru tercih ettik. hiç bir bilgilendirme, tavisyede bulunmadı. gebeliğimin durumu, dikkat etmem gerekenler vs. daha ben her ay muayene olmam gerektiğini, hangi testin ne zaman yapılacağını bile bilmiyorum. bunlar hakkında bilgi vermesini önümüzdeki süreci eşimle bana anlatması gerekirdi. kısa görüşmede bana ve bebeğimin sağlığı hakkında hiç bir bilgilendirme yapmadı. bu tavırları gebelik kontrolüyle bağdaştıramadım.
as...a
Hayatımda yaşadığım en kötü günü yaşattı bana. Çocuk gelişememiş kalbi durabilir dedi beni acil detaylı ultrasona gönderdi ama gelişiminde hiçbir sıkıntı yoktu. Ayrıca bir hastaya bunları söylerken yumuşak bir üslup olması gerekirken tam tersi üslup çok kötüydü. Umarım benim yaşadıklarımı başkası yaşamaz.
r....k
Farabi devlet hastanesinde kadın doğum polikıliğinde görev yapmakta olan Op.Dr.Asuman hanım..... Hamileliğim sebebi ile asuman hanım la tanıştık hamiliğim süresinde ki tedavisi ve ayrıca haliliğimde yaşadığım psikolojik sorunlarımda manevi desteği ile yanımda olarak hamileliğimi rahat geçirmeme ve huzurlu doğum yapmama sebeb oldu.sayesinde sağlıklı bir oğlum oldu ve sağlıklı bir annesi kendisine emeğinden dolayı minnettarım sonsuz teşekkür ederim........ R.Şenay Öztürk
Asuman Sevük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asuman Sevük, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Asuman Sevük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Asuman Sevük adresi nerede?Asuman Sevük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Yanyolu Cad. No:36 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asuman Sevük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asuman Sevük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Asuman Sevük hangi dilleri konuşuyor?Asuman Sevük ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Asuman Sevük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asuman Sevük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asuman Sevük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asuman Sevük hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Asuman Sevük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Asuman Sevük hangi sigortaları kabul ediyor?Asuman Sevük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları