Diyetisyen Randevusu
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2902, sokak Sarnıç Park İş Merkezi No:7 Daire 22, Ankara
Online Diyet
Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları
Zayıflama Programı
Çocuk Beslenmesi
fe...
4 yıl içerisinde yavaş yavaş ama bolca aldığım kilolar artık sadece görünüşümü değil sağlığımı da olumsuz etkilemeye başlayınca yolumuz Elif hanımla kesişmiş oldu. İyi enerjisi, motivasyon sağlayan tavrı ve danışanlarına olan inancı sayesinde üç ayda 17 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum. Kendisine bana bu yolda yön gösterdiği ve yardımcı olduğu için teşekkür ederim.
bü...
Çok güleryüzlü, anlayışlı diyetisyenim. Özel diyet listesiyle gayet doyarak 2 haftada 4 kilo verdim.
mh...t
Asya hanımın dediklerine birebir uyurak kısa süre de kilolar verdim. Kendisi çok güler yüzlü ve istediğiniz zaman aklınız daki soruları hemen gideriyor. Buradan Asya hanıma çok teşekkür ederim.
on...r
Gidip gitmeme konusunda çok kararsız kalmıştım ama iyi ki gitmişim diyorum. 103 kg. ile başlamış olduğum yolculukta şuan 91 kg. ulaştım. Hedeflerime doğru hızlı ve sağlıklı bir biçimde ilerliyoruz. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
n....g
Asya hanıma kilo verebilmek ve sağlıklı bir yaşama adım atabilmek için 76.8 kilo ile başvurdum.son derece sıcak kanlı cıvıl cıvıl bir diyetisyen ile karşılaştım.benim isteklerimi dikkate alarak çok güzel bir program oluşturdu.. ve henüz 22 gün olmasına rağmen 5.6 kilo verdirdi bana..ve bunun 4 kilosu sırf yağdan gitti..guler yüzlü ve danisanini çok iyi motive eden bir diyetisyen.. ve günün her saati kendisini istediğim gibi arayıp sorularımı sorabiliyorum.. hedef kiloma ulaşıncaya kadar asya hanımı asla bırakmam.. iyi ki yollarimiz kesişmiş..
h....e
Çok yardımcı oldu.9 yada 10.randevumuz Toplamda 20 kg kaybına ulaştık. Diyetisyenlik mesleğine bakış açımı değiştirdi.
f.....
Tanısı konmuş Tip-2 diyabet hastalığım var. Bundan dolayı Asya Hanım ile beraber yeme alışkanlıklarımı düzene sokmaya karar verdik. Yazdığı diyetler sayesinde şekerimdeki iniş çıkışlar azaldı. Yediğim yiyeceklerin kan şekerini nasıl etkilediğini öğrendim. Bu besinleri tüketirken artık daha dikkatli oluyorum. Teşekkürler Asya Hanım :)
öz...
Asya hanım benim gebelik sürecimi çok rahat atlatmamı sağladı. Gebeliğimde kilo almamam gerekiyordu ve Asya hanım sayesinde 10 kilo ile tamamladım bu süreci :) Şimdi sırada doğum sonrası kilo kontrolü var sayesinde fit bir anneyim :)
b....a
Asya Hanımla diyet sürecimiz çok güzel geçiyor. Hayat tarzıma göre sevdiğim/sevmediğim besinlere göre programımı hazırladı.Her gelişimde beni motive ediyor ve diğer zamanlarda hep iletişim halinde oluyoruz sorularıma hemen cevap veriyor kendisine çok teşekkür ederim. Sayesinde sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirdim. Çok sıcakkanlı güler yüzlü bir diyetisyen iyi ki yollarımız kesişmiş
Asya Elif Hanım çok cana yakın, ilgili, yazdığı diyet listeleriyle sürekli danışabildiğim, kontak halinde olabildiğim bir diyetisyen. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için sorun yaşamadım. 2 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Şu anda devam etmiyorum ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Asya Elif Bircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asya Elif Bircan, Diyetisyen. Size Asya Elif Bircan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gelişme Geriliği, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
Asya Elif Bircan adresi nerede?Asya Elif Bircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2902, sokak Sarnıç Park İş Merkezi No:7 Daire 22 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asya Elif Bircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asya Elif Bircan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Asya Elif Bircan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asya Elif Bircan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Asya Elif Bircan hangi dilleri konuşuyor?Asya Elif Bircan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Asya Elif Bircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asya Elif Bircan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asya Elif Bircan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asya Elif Bircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Asya Elif Bircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Asya Elif Bircan hangi sigortaları kabul ediyor?Asya Elif Bircan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler