İlkyerleşim Mahallesi, Başkent Bulvarı, Labirent İş Merkezi, D1 Blok, No:204/61, Yenimahalle, Ankara

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Diğer

Şubat 2024 de ortodonti tedavisi için peşin ödeme yaparak tedaviye başladım. Haziran 2024 de son kez tedaviye gittim çünkü tekrar randevu almak istediğimde uzun bir süre ulaşamadım. ağustos ayında aramalarım ve mesajlarım sonucu telefonu kullanan eşi asya hanım yurt dışında kasım ayında gelecek” dedi. Ekim ayının sonunda tekrar randevu talep etmek istedim ancak dönüş alamadım. Ankara batıkentteki muayehanelerine gittiğimde taşındıklarını öğrendim. Israrlı aramalarım sonunda eşi telefonunu 31 ekim perşembe günü açtı. Antalyaya taşındıklarını söyledi Beni her ay muayene olmak için antalyaya çağırdı dalga mı geçiyorsunuz dediğimde de ankaradaki başka bir hekim arkadaşı ile görüşerek oradan benim için randevu alacağını söyledi ancak dönüş sağlamadığı için ben aradım ve mesaj attım ve 04.10.2024 tarihinde beni ve eşimi engelledi. asya Türker de hiçbir zaman benimle iletişim kurmadı, şu an kimseye ulaşamıyorum. diş tellerim ağızımda ve tedavi olamıyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet