f....t
Diş taşı temizliği için gittim ve dişlerimi komple yaptırmak istedigimi söyledim. İşlem sırasında biraz övüntü oldu bende. Bu yüzden doktor bey diğer işlemleri yapamacagimi söyledi ve bu durum beni çok üzdü. Sanki tek benmişim gibi davranilmasi rahatsız edici. İllaki benim gibi olan vardir. Övüntü elimde olmayan birşey malesef. Dediğim gibi doktor bey daha rahat hastaların gidebileceği biri... Bilginiz olsun.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Atakan Çağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atakan Çağlar, Diş Hekimi.
Atakan Çağlar adresi nerede?Atakan Çağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atakan Çağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atakan Çağlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atakan Çağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atakan Çağlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atakan Çağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atakan Çağlar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Atakan Çağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Niğde bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Diş Hekimleri