Uzm. Kl. Psk.
Psikohome Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Cinsel Terapi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Atakan Yakalı Danışmanlık Merkezi
Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra İstanbul’ da Algı Dünyası Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Psikolog olarak görev almakla beraber İdarii Koordinatör olarak iki sene görev almıştır.. Bu görevinden sonra Pera Başakşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Psikolog görev yapmıştır. Mesleğe adım attığı ilk yıllardan itibaren çeşitli Psikolojik Danışmanlık Merkezlerinde kendi danışanlarını kabul etmeye başlayıp halen sürdürmektedir. Bu süreçlerin içinde bir yandan İstanbul Gelişim Üniversitesi- Klinik Psikoloji yüksek lisans programını ‘’ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE CİNSEL DOYUM İLE PSİKOLOJİK İYİ OLUŞ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ‘’ tez çalışmasıyla tamamlamıştır. Bu tez çalışması ile Uzman Klinik Psikolog ünvanını alarak görev yapmaktadır. Bunların yanı sıra süpervizyon sürecinde Fransız Lape Hastahanesi’ nde Doç. Dr. Elif Mutlu ile bağımlılıklar üzerine tamamlamıştır. Aile ve Çift Terapisi Eğitimini Uzm.Dr Nuşin Bilgin moderatörlüğünde tamamlamıştır. Cinsel terapi eğitimini CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği)' de Dr.Cem Keçe moderatörlüğünde tamamlamıştır. PDR-DER-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimini Prof.Dr.Başaran Gençdoğan moderatörlüğünde tamamlamıştır. EMDR International Consulting'in kurucusu Roy Kiessling tarafından verilen EMDRIA (EMDR Derneği Amerika) onaylı EMDR I. ve II. Düzey Terapi Eğitimini tamamlamıştır. EMDR ve Psikoterapiler Derneği tarafından düzenlenen Ann Beckley Forest ve Annie Monaco moderatörlüğünde EMDRIA onaylı "Çocuklarda EMDR Uygulamaları" eğitimine katılmıştır. Cinsel problemler, ilişki problemleri, aile içi ilişki problemleri, çift problemleri , kaygı bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, boşanmaya bağlı yaşanan problemler, panik bozukluk (Kaygı), çocuk odaklı aile danışmanlığı, yetişkinlerle özellikle uzmanlığını almış olduğu; kaygı bozuklukları, depresyon, panik bozukluk, fobik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, kişilik bozuklukları, ilişki problemleri gibi konularda bireysel danışmanlık hizmeti vermesinin yanı sıra çocuk odaklı aile danışmanlığı hizmeti de vermektedir.Belirtilen adreslerde yüz yüze ve yurtdışı-içi(online) olarak çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarını kabul etmektedir.
f....
Kaygı ve öfkeyi kontrol edemediğim için Atakan beye başvurdum. İlk görüşmede ilgiyle beni dinleyip sürecin nasıl olacağını anlattı. 1 yılı aşkın bir süredir haftada 1 seans aldım. İlk baştaki kendisiyle ilgili olmayan sorunları kaygısı haline getiren ve sevdiği kişilere öfkelenen biri değilim. Bunu artık iyi bir şekilde yönettiğimi hissediyorum.
ş....e
Ben yolunu kaybetmiş, çekişmeli bir boşanma ile mücadele eden kadınım. Kendime olan inancım bile azalmışken arkadaşımın tavsiyesi ile yollarımız kesişti , iyi kim ,iyi ki geldim... Benimle uğraşmaktan vazgeçmediğiniz için uzun mesaketli yolumda her defasında tekrar tekrar ayağa kaldırdığınız için minnettarım. Hala cekismeli boşanma devam ediyor ama ben sayenizde hayatımı o kadar güzel ve anlamlı yaşamaya devam ediyorum ki . Her anıma tüm huzuma binlerce şükür ediyorum ki. Tüm emeklerinize ilminize sonsuz minnet ediyorum.
g.....
Daha önce kendisinin adını yakın zamanda arkadaşlarımdan duymuştum. Bunun üzerine hayatımda çıkmaza girdiğim bir anımda kendisine başvurdum. Kendimle ilgili ve ilişkimle alakalı farketmediğim şeyleri farketmem açısından çok yardımı dokundu.
ya...n
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine danışmanlık almaya karar verdim. Farkındalık anlamında çok fazla katkısı oldu. Şu an hala devam ediyoruz. Akıcı bir dili, sizi yormayan üslubu ve hızlı yol alma olarak tanımlayabilirim. Bana ve aileme katkısı çok büyük. Kendimi tekrar keşfetmeme, sorunlarımın nedenlerini ve çözümlerimi bulmamda çok güzel bir ışık oldu. İyi ki yollarımız kesişti ve hayatımdaki güzellikleri fark etmeme yardımcı oldunuz…
Hocamızdan çok memnunum. Yorumları ve saptamaları çok yerinde. Eşimle birlikte terapi alıyoruz, çok fayda görüyorum.
Eşim ile yaşadığım sıkıntılar içinde kendimden de bir seyler kaybettiğimi farkına vardığımda destek almaya karar vererek Atakan beyi internetten buldum. İlk görüşme sonrası oldukça yorgundum. Çok yoğun bir görüşme geçirmiştim. Gerçekler ile yüzleşmek sarsıyor insanı. Ancak henüz kısa bir zaman olmasına rağmen bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yaklaşımı gercekten guven verici. Insani sakince dinliyor ve kritik soruları ile durumu çok net tespit ediyor ve görüşme sonunda günün özetinden anlaşılır bir cumle ile ne olması gerektiğini söylüyor. İyi ki Atakan Beyde karar kılmışım.
nu...z
Atakan beyi uzun süredir takip ediyordum. Bir türlü görüşme sağlayamamıştım. Yaşadığım sorunlar için görüşmeye başladım sonunda, etkisini görmeye başladım. Belirtilen saate uyan biridir. Ofisin verdiği enerji de beni rahat hissettirdi.
nu...
Atakan Bey ile ilk seansımız da umutlarını yitirmiş, enkaza dönüşmüş bir kadındım.Kendimi çok çaresiz hissediyordum. Narsist birinin pençesine düşmüş defalarca denememe rağmen kurtulamiyordum. Sayesinde başardım. İnsana kendini değerli hissettiren muhteşem bir dinleyici ve psikolog. İletişimi çok kuvvetli ve de insana güç veren bir yapısı var. Seanslarimiz devam ediyor ve her seastan sonra kendimi daha da güçlenmiş hissediyorum. Teşekkür ederim.
ed...r
her seferinde oldugu gibi yine farkindalikla dolup tastigim bir seansti. nasil oluyor bilmiyorum ciktigimda kendimi hafiflemis hissediyorum. cok iyi bir dinleyici, ilk seanslarda analiz icin verilerini toplar ama sonraki seanslarda sohbet edasinda farkindalikla doldurur sizi… her sey icin cok tesekkurler… daha cok yolumuz var siziinle..
ayni zamanda giristeki bayan hep guler yuzlu ve pozitif, Atakan Hoca da her zaman dakik
g....g
İnternet üzerinden araştırmam üzerine Atakan Bey'e başvurmaya karar verdik. İlk gittiğimiz zaman eşim ile hiç konuşmuyorduk ve tamamen yanlış bir evlilik yaptığım düşüncesindeydim. İlk görüşmemiz birlikte oldu. Daha sonra seanslara bir hafta beni bir hafta eşimi alacak şekilde devam ettik. Ortalama 4-5 ay kadar gittik ve büyük fayda gördük. Başlıca problemlerimiz iletişim eksikliği, kendini kabul ettirme ve egoar, cinsel soğukluklar vb. Atakan Bey sayesinde sonraki dönemlerde aramızdaki tartışmaları çok daha kolay çözer olduk. Eşim her gittiğimde başka bir şey hakkında konuşuyorum ama nasıl oluyorsa aydınlanmış bir şekilde çıkıyorum diyordu. Siz anlatırken bir şeyleri fark etmenizi sağlıyor Atakan Bey. Kendisi direkt olarak sorunun şu demiyor. Bu şekilde de kalıcı fayda sağlıyor. Seanslarda çok rahat. Kendinizi kasmıyorsunuz. Biz ilk defa bir psikolojik danışmana gitmiştik. Atakan Bey'i herkese öneririz.
Atakan Yakalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atakan Yakalı, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Atakan Yakalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Atakan Yakalı adresi nerede?Atakan Yakalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mahallesi Beylikdüzü Caddesi A7 No 14 D2 Beylikdüzü
- Zuhuratbaba Mahallesi Şükran Çiftliği Sokak No:49/3, Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atakan Yakalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Atakan Yakalı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Atakan Yakalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atakan Yakalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Atakan Yakalı hangi dilleri konuşuyor?Atakan Yakalı ile İngilizce, Rumca dilinde konuşabilirsiniz.
Atakan Yakalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atakan Yakalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Atakan Yakalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Atakan Yakalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar