Dumlupınar Mahallesi Yüzbaşı Bayburtlu Agah Caddesi Dişbudak Sağlık Sitesi No:3 Kat:1, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar
Diş Hekimi Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Atalay Kundak Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Atalay Kundak Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Atalay Kundak Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
en...l
Eli çok hafif çok memnun kaldık kanal tedavisi yaptırdım biraz tedirgindim, internetten araştırıp gitmiştim. Başarılı bir doktor
h....)
Doktorumuzdan gayet memnunuz. Atalay Bey annemin implant tedavisini gerçekleştirdi. Tedavisinden memnun kaldık.
r.....
Atalay Bey'le implant tedavisi için gitmiştim,çok memnunum.Güleryüzü ve ilgisi için Atalay Bey ve asistanına çok tesekkür ederim.
r....z
Benim doktorum kesinlikle çok sakin isini bilen biri hastane harici yapılamıyor iğne dokunuyordu panik atak mi vardı bilemiyorum ama bana iyi geldi ve başka bir doktor asla diyebilirim bende çok hakkı var ugrastirdim diyebilirim çekim ve kaplama yapıldı devam ediyoruz güvenerek dişlerinizi emanet edebilirsiniz
d....
Atalay Bey'den memnunum. Farklı bir kurumda protez tedavimi yaptırdım ama hiç güzle yapamadılar kendisi tedavimi yeniden yaptı biraz daha oturmadı ama memnunum. Atalay Bey hastasıyla çok güzel ilgileniyor.
i̇...
Atalay Bey'e yaklaşık 7 senedir ailemle birlikte gidiyorum. Kendisine dolgu, kaplama ve kanal tedavimi yaptırdım. Ben gayet mmenunum. Ne zaman gitsem geri dönüşüm olmadı ve yaptığı işlemlerden memnunum.
Merhaba Atalay Kundak doktoruma bir hastasının tavsiyesi üzerine gittim. Ağız içi bütün dişlerimde problemim vardı. Çekim, kanal tedavisi yapıldı. İmplant için vidalama işlemi yapıldı köprülerim yapıldı. Ekip içinde güzel hizmet sunuyorlar. Atalay Bey tecrübeli iyi bir hekim, memnunum bu işlemlerimde hiç bir sorunla karşılaşmadım. İnsana güven veren sakinliği ve güler yüzle hizmet vermesinden dolayı tavsiye ederim ve ediyorumda.
s....
Atalay Bey'den oldukça memnunuz. Afyon'da kendisinden başka diş hekimimiz yok. Kendisinin yaptığı iştende oldukça memnunuz. Atalay Bey eşimin kanal tedavisi ve diş çekimi işlemini gerçekleştirdi. Kendisi tedavi öncesinde ve sonrasında gayet güzel bilgilendirmelerde bulunuyor. Atalay Bey bu işin uzmanı.
c.....
Kendisi çok anlayışlı çok iyi birisi çok rahatlatıcı en çok dişten korkan ben olarak hiç korku hissetmedim çok ilgili diş ölçüsü aldı yanlış olmuş diye tekrar ölçü aldı işini dört dörtlük yapan bir hekim. Dişim kırılmıştı annemin vefatında çok da güzel ilgilendi kaplama yapılacaktı dişim de kırılınca bütün dişlerimi tedavi ettirmek istedim.Diş doktoru ararken Atalay Bey'i gördüm daha sonra eşinin kızımın edebiyat öğretmeni olduğunu hatırladım ben memnun kaldım.
k.....
Atalay Beyi uzun zamandır tanıyorum. Dişlerim için yaptirmadigim çok az işlem var. Diş çekimi, 20lik diş çekimi, kaplama (zirkon ve porselen), dolgu , kanal hepsinde oldukça iyiydi. Kendisinden memnunum. Çevreme de tavsiye ediyorum. El becerisi, sakinliği , hastayı rahatlatabilmesi dolayısıyla tercih etmeye devam edeceğim. Çocuk hastalara olan yaklaşımı da oldukça iyi .
Atalay Kundak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atalay Kundak, Diş Hekimi. Size Atalay Kundak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Botoks, Rotary Sistemle Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Zirkonya Restorasyonlar, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Periodontoloji.
Atalay Kundak adresi nerede?Atalay Kundak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Mahallesi Yüzbaşı Bayburtlu Agah Caddesi Dişbudak Sağlık Sitesi No:3 Kat:1 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atalay Kundak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atalay Kundak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atalay Kundak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atalay Kundak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Atalay Kundak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atalay Kundak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Atalay Kundak hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Atalay Kundak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Diş Eti Kanaması
Afyonkarahisar Diş Çapraşıklığı