me...e
Atif bey mukemmel bir dogum Dr. Udur size kendini abisi babasi arkadasi gibi hissettiren en ufak aksakligi bile onemseyen insana deger veren bir Dr. 3 yasinda evladimi bana kavusturandir polikistik over hastasisin senin cocugun olmaz diyen bir Dr. Meslek hayatini sorgulatir kendisine kosulsuz sartsiz guvendik ve evladimiza kavustuk binlerce tsk sevgilim Atif bey BUKET OZKAN ❤
n....d
Benim doktorumdur kendisi çok güleryüzlü ve deneyimli bir doktordur.ona her gittiğimde müthiş moral depolamış olarak kendimden emin eve dönüyorum.allah kendisinden razı olsun çok iyi bir hekim herkeze tavsiye ederim.
ba...u
Çok sıkıntılı olabilecek ameliyatımı 1.5 saat gibi kısa bir sürede,başarıyla yapmıştır, ameliyat sonrası dönemim fazla sıkıntı olmadan geçti (normal dikiş yerlerinde ağrı ve gaz semptomları sadece oldu )... Üstelik etik ve de hasta ile iletişim konusunda da çok hassastır, inanılmaz derecede moral verir ve çok güleryüzlüdür... Kendisine minnettarım ,Allah razı olsun ondan...
si...l
Doktora gitmekten çok hoşlanmayan biri olarak Atıf Bey bu konudaki hissiyatımı olumlu yönde etkilemiş olan bir doktordur.Hastasına karşı gösterdiği özen ve alaka onun öncelikle çok iyi bir insan olduğunuı göstermektedir.Haytında başarılar ve mutluluklar diliyorum.
Atıf Akyol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atıf Akyol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Atıf Akyol adresi nerede?Atıf Akyol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 19 Mayıs Mahallesi Etfal Hastanesi Sokak No:10/4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atıf Akyol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atıf Akyol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atıf Akyol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atıf Akyol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atıf Akyol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atıf Akyol hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Atıf Akyol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları