Atıf Akyol Muayenehanesi
19 Mayıs Mahallesi Etfal Hastanesi Sokak No:10/4, Şişli, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Atıf Akyol Muayenehanesi Rutin muayene

Atif bey mukemmel bir dogum Dr. Udur size kendini abisi babasi arkadasi gibi hissettiren en ufak aksakligi bile onemseyen insana deger veren bir Dr. 3 yasinda evladimi bana kavusturandir polikistik over hastasisin senin cocugun olmaz diyen bir Dr. Meslek hayatini sorgulatir kendisine kosulsuz sartsiz guvendik ve evladimiza kavustuk binlerce tsk sevgilim Atif bey BUKET OZKAN ❤

Benim doktorumdur kendisi çok güleryüzlü ve deneyimli bir doktordur.ona her gittiğimde müthiş moral depolamış olarak kendimden emin eve dönüyorum.allah kendisinden razı olsun çok iyi bir hekim herkeze tavsiye ederim.

Çok sıkıntılı olabilecek ameliyatımı 1.5 saat gibi kısa bir sürede,başarıyla yapmıştır, ameliyat sonrası dönemim fazla sıkıntı olmadan geçti (normal dikiş yerlerinde ağrı ve gaz semptomları sadece oldu )... Üstelik etik ve de hasta ile iletişim konusunda da çok hassastır, inanılmaz derecede moral verir ve çok güleryüzlüdür... Kendisine minnettarım ,Allah razı olsun ondan...

Doktora gitmekten çok hoşlanmayan biri olarak Atıf Bey bu konudaki hissiyatımı olumlu yönde etkilemiş olan bir doktordur.Hastasına karşı gösterdiği özen ve alaka onun öncelikle çok iyi bir insan olduğunuı göstermektedir.Haytında başarılar ve mutluluklar diliyorum.

Profili düzenle veya yönet