Kardiyoloji Randevusu
YDA CENTER Kızılırmak mah. Dumlupınar bulvarı no:9 A blok 9. Kat 362 numara, Ankara
Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Koroner Anjiyogram
Nebulizatör
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Prof Dr Atila İyisoy Muayehanesi
Prof. Dr. Atila İyisoy, mesleki çalışmalarına şu an Ankara'da bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.
as...
Atila beyi annem için kardiyolog ararken internetten bulduk. Kendisine annemin kalp yetmezliği tanısı üzerine başvurduk. Bilgisi, ilgisi ve insanlığı harika bir hekim. Annemin sonuçlarını yeniden değerlendirdi. İçimizi rahatlattı. Biz kendisinden memnun kaldık. Allah yolunu açık etsin.
e....n
Prof.Dr. Atila İyisoy;
Babamın zorlu ve hayati risk taşıyan Kalp ameliyatı sonrası iyileşme sürecimizi tamamladıktan sonra rutin Kalp Sağlığı kontrolleri için tanıştığımız kıymetli doktorumuz.
Kalp sağlığı gibi hassas bir konuda, deneyiminiz ve işinizdeki yetkinliğiniz, bizi her zaman güvende hissettirdi.Kontrollerimizde özeniniz, sabrınız ve dikkatiniz sizin gerçek bir profesyonel olduğunuzu gösteriyor. Her zaman sakin tavırlarınızla sorularımıza cevap verdiniz ve bizi en iyi şekilde bilgilendirdiniz.
Sizin gibi yetenekli ve şefkatli doktorlarla çalışmak gerçekten bir ayrıcalık. Sadece işinizdeki başarınız değil, hastalarınıza gösterdiğiniz insani değerler de takdire şayan.
z.....
İyi ki Atila Bey diyorum, doğru karar ve seçim tereddütsüz tercih edebilirsiniz. 10 yıl önce anneme pil takılmıştı hiç bir sorun yaşamadık . Atila bey'in hastaya yaklaşımı, takibi çok iyi, anlayışlı ve ilgili
bir doktor.
yü...
Hocam beni en etkileyen şey babamı 4 hekim tarafından baypas teşhisi konup sizin böyle bir şeye ihtiyacınız yok ilaçla tedavi olabilir dedikten sonra babamın sağlığına kavuşması oldu yani babamı bıçak altına yatmaktan kurtardınız hekimliğiniz efsane güler yüzünüz ve insani tavırlarınız zaten söylenecek söz yok herkese öneririm. Hocam Ankara’da bence en iyi kardiyoloğ sizi tanıdığım için çok şanslıyım…
kb...y
Annemin kalp damarında pıhtı oluştuğu için 3 kez anjiyo olmuştu bir doktor tavsiyeyi üzerine Atila İyisoy hocam ile tanıştık. İyiki de tanıştık. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip detaylı bilgi aktarımı yapıp güler güzlü muhteşem bir hoca. Kafamıza takılan bütün soruları hocamız sayesinde aştık iyiki varsınız Atila hocam
du...
Yaklaşık 5 ay önce kalp krizi geçirdim. İlk önce anjiyo ve akabinde bypass oldum. Bypass olduktan 1,5 ay sonra ritim bozukluğundan kalbim durmuş. Şoklama ile tekrar hayata döndüm. Bu olaydan sonra bana kalp yetmezliği ve ritim bozukluğu teşhisi konularak, ICD pil takıldı. Bu olay beni çok üzdü . Sürekli moralim bozuluyordu . Ta ki Atilla hocamı tanıyana kadar. Atilla hocamdan sen de kalp yetmezliği var diyemem sözünü duyar duymaz mutluluktan ağladım. Önceden yürümeye korkuyordum, Atilla hocam seni bir efora sokalım dedi çok korktum ama iyiki de efora girmişim çünkü eforu %98 tamamladım. Şimdi günde en az yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum, çok şükür gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Demem o ki Atilla hocam, hem insani olarak, hem de doktor olarak mükemmel bir insan. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
t.....
Hemen hissedilen profesyonellik ve ilgi cok iyiydi. EKO sirasinda ayrintili bilgilendirildim. Icimde hic bir suphe baska hekime gorunme duygusu kalmadi. Kesinlikle oneriyorum.
so...n
Hiçbir şüpheniz olmadan her konuda rahat başvurabilirsiniz ben iki gün önce balon ve stend operasyonu geçirdim durumum çok ağırdı şu anda çok iyiyim kıymettli hocama teşekkür ediyorum
ab...
Aortik kapak yetmezliği şüphesiyle gittim ilk muayene de eko dan bakti hocamız tam net olarak gözükmüyordu isterseniz tee testi yapalım dediler ilk basta yaptırmadik daha sonraki günlerde tee testini yapılmasını hocamizdan talep ettim hocam ve ekibi sağ olsunlar kirmadalir onu da dediğim tarihte ve saatte yaptılar ve emin bir şekilde 2. Derecede aortik kapak yetmezliği tanısı konuldu hocam ve ekibine ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.
Hocamız ve sekreteri çok ilgili Annemiz yürüyemez halde ikren yapılan işlrmden sonra sağlığına kavuştu. Teşekkürler.
Atila İyisoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atila İyisoy, Kardiyoloji. Size Atila İyisoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Normal Randevu, Nebulizatör.
Atila İyisoy adresi nerede?Atila İyisoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YDA CENTER Kızılırmak mah. Dumlupınar bulvarı no:9 A blok 9. Kat 362 numara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atila İyisoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atila İyisoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atila İyisoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atila İyisoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Atila İyisoy hangi dilleri konuşuyor?Atila İyisoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Atila İyisoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atila İyisoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Atila İyisoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Atila İyisoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kardiyologlar