Dr. Öğr. Üyesi
Dudak Dolgusu
Dudak ve Yüz Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Yüz Estetiği
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
se...
Tekirdağ’dan sayın doktorum Atilla Adnan EYÜBOĞLU na göğüs küçültme ameliyatı için geldim.İlgisi,güven veren duruşu ve bilgilendirmeleri ile başarılı bir ameliyat süreci geçirdim .Kendisine ve ekibine çok çok teşekkür ederim .Yıllardır cesaret edemediğim ameliyatı sayenizde gerçekleştirmiş oldum.İyiki varsınız …
Hasta
Yıllardır ertelediğim meme küçültme ameliyatımı 09.01.2023 gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, sürecim çok başarılı geçti, yıllarca çok korktum ama hiç korktuğum gibi değildi. Yaptırmak isteyen herkes gönül rahatlığıyla Atilla Bey’e güvenebilir.
Hasta
Kziimizn el ve ayaklarinda olusan yqniklar icin ugradik yanına ekibi ve kendisi cok profesyonel
Tedavisi ve uzman gorusu cok iyi ...
se...
Atilla hocama yorumlar eşliğinde tanıştık oğlum İçin jinekomasti teşhisi kondu çok samimi detaylı anlatımı sayesinde bize güven verdi ve tereddüt etmeden ameliyat oldu oğlum sonrasında da çok ilgilendi yolunuz açık olsun hocam çok kıymetlisiniz
be...
Yıllardır bu anı bekledim ve sonuç mükemmel meme küçültme ameliyatım ağrısız güzel bir şekilde geçti kesinlikle atilla beyi tavsiye ederim korkulacak hiçbirşey yok atilla bey ile emin ellerdesiniz :)
d.....
Ben kendisinden hala tedavi görüyorum. Çok ilgili, kendisini çok seviyorum. Doktorum çok iyidir.Estetik ameliyat olacaktım Eylül ayında. Atilla Bey'in yaptığı ameliyatları,tecrübelerini araştırdım.Daha sonra kendisiyle sohbet etme şansım oldu.Kendisi de çok güven verdi bana.O yüzden tercih ettim.Ben tüp mide ameliyatı olmuştum.Kilo kaybımdan dolayı vücudumda sarkıklar oluştu.Göğsüm, kollarım ve karın bölgelerinin toparlanması gerekiyordu..Benim de ameliyat korkum vardı.Atilla Bey bir kerede yapabileceğini söyledi. Üç ameliyatı birden oldum ve ben çok memnun kaldım. Her anımda ilgilenmesi, hastanede yattığım zaman gece bile gelmesi güzeldi.Telefonla bile tedavi etti beni, korkmamam gerektiğini söyledi. Hasta-doktor ilişkimiz çok kuvvetli. Yaralarımın iyileşme sürecinde ne zaman arasam hemen ulaşabiliyordum.Kesinlikle tavsiye ediyorum kendsini.Bence çok güvenilir bir doktor.
Hastanenin en değerli hocası ile karşı karşıyayım. Gerçekten çok mükemmel,güler yüzlü,hastasına çok değer veren bir insan. İlk geldiğimden bu yana peşimi bırakmadı. Ayağımda bir rahatsızlıktan dolayı bacak kısmında bir yara çıktı.Atilla Bey o yarayı göz ardı etmeyip üstüne gitti.Şu an yarayı kapatmaya çalışıyoruz.Çok mütevazı, çok güleryüzlü,işinin ehli,harika çalışan bir insan.Böyle sorunlarla karşılaşan bütün hastalara, arkadaşlarıma kendisini tavsiye ediyorum.
Tesadüf olarak tanıştık kendisiyle.Gayet iyi bir doktor kendisi, memnunum kendisinden.Güzel bir ameliyat oldu.Başarılıydı.Meme büyütme,protez ameliyatı olundu.Gayet başarılı geçti.Birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim Atilla Bey'i. Çok soğukkanlı,rahatlatıcı ve ilgiliydi.Pozitif biri.Yeterli olarak da bilgilendirdi.
c.....
Kendisi çok ilgili bir doktor olduğu için sadece tedavide değil tedavi dışında da telefonla arayıp, mesajla da arayıp ilgilendi.Yaptığı işlemlerden çok memnunum.O yüzden hiçbir şekilde olumsuz bir şey yaşamadım. Ben yüzümdeki müdahaleler ve botoks,dolgu gibi işlemler için başvurmuştum.Çok sıcak, çok ailevi bir şekilde davranıyor. Çok gerilmiyorsunuz ve çok rahatlıkla şikayetlerinizi belirtebiliyorsunuz.
k.....
Atilla Bey'e doktor tavsiyesi ile gelmiştim.Ameliyatımı oldum.Cilt kanseri vardı bende.Koltuk altımdan ve sırtımdan lenf bezleri alındı. Operasyon sonrasında devamlı ilgilendi benimle sağolsun, bir problem olmadı. Ağırbaşlı, efendi bir doktor. Her yönüyle iyi bir insan.Başka hastalara da tavsiye ederim.
Atilla Adnan Eyüboğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Adnan Eyüboğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Atilla Adnan Eyüboğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği.
Atilla Adnan Eyüboğlu adresi nerede?Atilla Adnan Eyüboğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Adnan Eyüboğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Adnan Eyüboğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atilla Adnan Eyüboğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atilla Adnan Eyüboğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Atilla Adnan Eyüboğlu hangi dilleri konuşuyor?Atilla Adnan Eyüboğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Atilla Adnan Eyüboğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Adnan Eyüboğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Atilla Adnan Eyüboğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Atilla Adnan Eyüboğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atilla Adnan Eyüboğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Atilla Adnan Eyüboğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Maltepe Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Avcılar Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Sarıyer Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (14)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra