Abdominal Laparoskopi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
Şeker Ameliyatı
Atilla Akova Obezite Ve Diyabet Cerrahi Merkezi
Uzun süre Adana Numune Hastanesi'nde görev yapmış olan Op. Dr. Atilla AKOVA, mesleki çalışmalarına şu anda Adana'da bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.
p...
Doktoruma mide küçültme ameliyatı için başvurdum. Tedaviden ve doktorumdan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
g.....
Oğlum için gittik. Obezite ameliyatı oldu. Çok memnun kaldık her şey on numaraydı. Oğlum, 2-3 gün sonra okula başladı. Her şeyi paylaşmasını genel bilgi vermesini ve arkadaş gibi davranmasını beğendim.
Obezite ile ilgili gittim. Mide küçültme ameliyatı oldum. Her şey çok güzel gitti. Korktuğum bir ameliyattı doktor beyin aydınlatması ve arkadaşlarım da Atilla Bey'e ameliyat oldular referans oldular. Ameliyat 15 dk sürüyormuş her şey ile toplam saat 2 de yatışım oldu, 4 de çıktım. Kendi isteğim ile bir iki saat sonra durumum iyi olduğu için de çıktım. Numarasını verdi. Çok sıkıntısız bir süreç oldu. Tavsiye ediyorum. Obezite ile yaşamak zorunda değil insanlar, ameliyatı gözlerinde büyütüyorlar Atilla Bey ile güzel bir süreç olduğunu gördüm.
Obezite şikayeti ile gittim. Tüp mide ameliyatı oldum. 5. günü. Süreçten çok memnunum, çok ilgilendi. Doktorumuz çok samimi. Ameliyattan sonra 2-3 saat ağrı oldu, sonra her şey düzene girdi şuanda çok çok iyiyim rahatım.
Diyabet ve guatr hastasıydım, 6 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Kızım da ameliyat oldu. Sonra eşim de ameliyat oldu. Şuan da hiçbir ilaç kullanmıyoruz. Gayet memnunuz. Eşim çok daha yeni ama ben çok rahatım, ayaklarımda ağrı sızı yok. Okulda öğretmenim çalışma hayatım düzene girdi, sağlıkla ilgili bir problemim yok doktorumuzu herkese tavsiye ederim. Atilla Bey işini çok güzel yapıyor. 3. Gün ev işlerini yapmaya başladım hayatımdan bir şey götürmedi aksine kattı. Mükemmel bir doktor. Kız kardeşim de olmayı düşünüyor.
s...
Doktorumuza referans ile ulaştım. Tüp mide ve mide fıtığı ameliyatı oldum. Çok güzel mükemmel bir ameliyat geçirdim. Doktorumdan çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
g.....
Tüp mide ameliyatı oldum. Memnunum. Acı hissetmedim. Şikayetiniz var mı diye sordu geldi, ilgili bir doktor. Bir sorun olursa arayabilirsiniz dedi. Öneririm.
Şeker rahatsızlığı ile ilgili gittim. Obezite ameliyatı oldum. tekrardan aldım, şekerim yükselmeye başladı. 2. Ameliyata hocam ile ilgili karar verdim. İkinci ameliyatımda şeker ameliyatı oldum. Allah hocamızdan bin defa razı olsun. Rahat olun dedi başarılı şekilde atlatacağız dedi. Çok şükür sağlıklı şekilde çıktım. Şuan da bir şikayetim yok. Diyetlere uyuyorum. Hocamın söylediği şekilde ne söylediği şekilde ne yapmam gerekiyorsa uyguluyorum. Memnun kaldım.
g.....
şişmanlık üzerine yaptığım araştırmalarda kime sorsam kiminle konuşsam Dr Atilla Akova dediler. Randevu alıp doktor bey ile görüşme için kliniğine gittim. Harika bir enerji ile karşılaştım. Dr beyin ve personellerinin ilgisi mükemmeldi. Görüşme sırasında soracağım tüm soruları doktor bey kendisi açık açık çizerek net bir şekilde anlattı. Sorularımızı net olacak şekilde yanıtladı. Bu şikayetim üzerine başka klinikler ile de Atilla Akova ile görüşmeden önce ki görüşmelerimde çok daha iyi geçti atilla beyin pozitif ve oldukça net rahat oluşu ve bu ameliyat içinde oldukça tecrübeli oldugu anlatmalarından ve kime sorsam beni atilla beye yönlendirmelerinden belliydi görüşme sonrasında ameliyat kararı aldım. 28 nisanda ameliyat oldum . ameliyattan sonra çok rahat geçti 5 gün sonra kendi işime başladım hiç bir sıkıntım olmadı. Doktoruma çok teşekkür ederim. Bana sizi çıkaran tüm yollara minnettarım
t.....
Kendisiyle bir sorunum hiç olmadı, aksine sürecim çok da iyi ilerledi sayesinde. Tamamen hiçbir aksilik ya da problem yaşamadan sonuca ulaştım. Fazla kilo şikayetimle ilgili operasyon sürecine dahil oldum Atilla Bey'le beraber. Bir hekim olarak o kadar ilgili biri ki, beni bu ilgisi çok memnun bırakmıştı.
Atilla Akova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Akova, Genel Cerrahi. Size Atilla Akova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Apandisit Alınması, Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Splenektomi, Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Endoskopik Cerrahi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı.
Atilla Akova adresi nerede?Atilla Akova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Mns Plaza K.5 D:26 Seyhan Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Akova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Akova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atilla Akova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atilla Akova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Atilla Akova hangi dilleri konuşuyor?Atilla Akova ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Atilla Akova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Akova tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Atilla Akova hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Atilla Akova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar