Özel Academic Hospital
Murat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Katarakt ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren sevgili doktorum Attila Bakan Bey’e ameliyat öncesi ve sonrası göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrıca ekip arkadaşlarının süreç boyunca göstermiş oldukları sıcak ilgilerine de çok teşekkür ediyorum. Attila Bey güvenerek gidebileceğiniz harika bir doktordur.

Konum: Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi Diğer

SN Dr.Atilla Bakan , çok başarıli bir Hekim , ilerlemiş katarakt ameliyatımı , mükemmel yaptı, meğerse , %20 görüyormuşum ,ertesi gün pıril piril görmeye başladım.Birkaç gün sonrada diğer gözümü yapti..Kendisine mütesékkirim

L
Konum: Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi Diyabetli hastalarda katarakt cerrahisi

tek kelime muhteşem...
korkarak gittigim 2 gözümün ameliyatını sorunsuz ve konforlu bi şekilde yaparak dünyaya yeniden bakmamı sagladı..binlerce katarakt ameliyatı yapan bir DR olarak ona müteşekkirim..iyi ki var iyi ki onu tanıdım...

Şubat ayinda kendisine katarak ameliyati oldum.%10 görüyorum.Göz içine yerleştirdiğim lensin numarasını tutturamadım dedi.Şimdi ne olacak dediğim de ya böyle idare et yada başka bir doktora tekrar ameliyat ol Ben bu riski almam dedi.seninle yeteri kadar ilgilendim sırada bekleyen hastalarım var dedi.Sanki gözümü bu hale getiren kendisi değilmiş gibi hiç birşey umurunda değil.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Yıllar önce göz muayenesi için istanbula gidip muayene oldun çocukluğumdan bu yana hiçbir doktorumun tanı koyamadığı göz hastalığımın tanısını yapan mükemmel bir doktor

K

ieri yaşaımda torunumun bilgi sayarında atilla bakanı görünce çok sevindım en sonunda kendisine teşekkür imkanı bulabilecektim.ben ve eşim peş peşe katarak ameliyatı olduk..on yıla yakın en küçük biır olumsuzluk görülmedi.sağ olasın atila bakan allah senden razı olsun güzel saygılı nazik doktor.

K

DAHA ÖNCE YORUM YAPILMAMASINA HAYRET ETTİM . HAZİRNDA AMELİYET OLDUM,ÇOK MEMNUNUM . ÜSTELİK KIZILAY DERNEĞİ FİYAT POLİTİKASI DA HALKIMIZA ÇOK UYGUN . SAYIN DOKTORA NİCE BAŞARILI HİZMETLER DİLER ,SAYGILAR SUNARIM. KADRİ ÖZBAY

Profili düzenle veya yönet