1 yıldır burun etlerim çok şiştiği için hiç nefes alamıyordum. 20 gün önce ameliyat etti, gerçekten kaliteli bi hayat yaşamaya başladım. Allah işini rast getirsin elinize sağlık hocam.
t....a
Yıllardır burun kemiği eğikliği ve buna bağlı olarak et oluşumu ve en önemlisi nefes alama gibi sorunlarla ömrüm geçti. 16 17 den yaşından 37 yaşıma kadar hep geçiştirerek idare etmeye ey çalıştım.ameliyat olmam gerektiğini birçok doktor söyledi ama hep korktum, kaçtım. Nihayet 20 yıl çektikten sonra içime bir cesaret geldi her gün çekeceğime bir gün çeker en azından sonrasında rahat ederim deyip ameliyat olmaya karar verdim.Atilla Bey'in konuşmaları bana daha da güven verdi. Eğrilik vs.ameliyatla halletti . Çok şükür şimdi çok mutluyum rahat nefes alıyorum ağzım açarak nefes almak zorumda değilim. Ama pişmanım niye mi? Şunu soruyorum Kendi kendime niye bu kadar geciktirdim?
Ama Atilla Beyi bulmak onda ameliyat olmak Bana Allah'ın bir lütfuydu diye düşünüyorum. Nefes almak hem de burundan ve rahatça.... Müthiş bir şey
te...k
2015 yılında kendisine septoplasti ve konka hipertrofisi ameliyatı oldum. Sağ burun etlerimi neredeyse tamamen almış olduğu için boş burun sendromu hastasıyım. Aşırı hava girişi ve kabuklanma oluyor. Bu yüzden hiç memnun değilim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...t
Hocamız degerlı durust bu toprağın hayırlı evladıdır. Annemın burun emalıyatını yapmış boğaz agrısı ıcın bırseyı olmadıgını ve psıkolojık bır durum olduğunu izah etmiştir. Adamın dıbıdır alçak gönüllü saygıdeğer insandır. Tüm hastalar kendinden memnundur ve işinin erbabı iyi ustasıdır. Kendisine saygı ve sevgiler.
ak...7
Burnumda kemik vardı atilla bey ameliyat etmişti, bir daha tekrarlamayacak dedi ama yine tekrarladı, sonra yine ona gittim yine ameliyat oldum ancak yine tekrarladı, bu yüzden memnuniyetim hiç yok.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
çi....
Atilla Bey gerçekten işini mükemmel yapan ve çalıştığı ekip arkadaşlarıyla olsun hasta ve hasta yakınlarıyla olsun iletişimi çok iyi kurabilen bir doktordur. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
se...k
Gerçekten çok iyi bir doktor tek kelime ile bana hiç bir doktor bu kadar ümit vermemişti ama Atilla bey in sayesinde kurtuldum inşallah bundan sonrasında iyi olur iallahım yuvasına bağışlansın uzun ömürlü olsun
se...n
bu yaz atilla hocama ameliyat olduk .eşim nefes almakta güçlük çekiyordu .uzun araştırmalar sonucu atilla hocayı buldum ÇOK İYİ BİR AMELİYAT GEÇİRDİ EŞİM ..bir insan bu kadar mı değerli olur çok ama çok sevdik ....ALLAH HEP SAĞLIK SIHHAT VERSİN .... SERKAN&HATİCE ACUN
mu...m
Bir çene cerrahı olarak pek çok açıdan kendime örnek aldığım bir hekimlerdendir. En yoğun zamanında bile güleryüzünü ve ilgisini esirgememesine hayranım. Hastasına güven veren çok kıymetli bir hekim ve büyüğümüz
ay...r
Devlet hastanesinde de aynı yoğunluk burada da bügün sıra beklerken Doktor bey hastalara günaydın dedikten sonra hastalar kendi aralarında bir doktorun güler yüzlü olması insanı psikolojik rahatlatıyor.Biz şimdiden iyileşmeye başladık.Bende içimden Atila bey hep böyle Şifa dağıtan . TEŞEKKÜRLER SİZ SIHHATLİ OLUNKİ HASTALARINIZDA SİZE GELİP ŞİFA BULSUN
Atilla Ertaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Ertaş, Kulak Burun Boğaz.
Atilla Ertaş adresi nerede?Atilla Ertaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Girişi Atatürk Bulvarı No:3 Yenişehir Palandöken
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Ertaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Ertaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Ertaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Ertaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Ertaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Ertaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Atilla Ertaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.