ra...c
Atilla hocamız göz kapağımdaki şalazyon ameliyatımı gerçekleştirdi. Morluk bile olmadı gozümde. İşinin ehli olduğu çok belli ve çok memnun kaldım. Allah ondan razı olsun
be...ş
Atilla bey muayene boyunca oldukça ilgiliydi. Gözümdeki şalazyon için gitmiştim. Nasıl bir tedavi uygulayacağı hakkında detaylı bilgi verdi. İlaç tedavisinden sonra ameliyat olmayı düşünüyorum.
fa....
Sn. Atilla hocamizin eline sağlık katarak ameliyati oldum cok memnun kaldik gerek meslek gerek kisilik olarak dörtdörtlük bir insan allah razı olsun hocam sizden elinize yüreğinize saglik hocam teşekkürler hersey icin.....
ha...t
Goz bolumundeki atilla bey babami katarak ameliyati yapti.cok memnun kaldik cok skur babamda iyi.kendimde gozumdeki alerjimden dolayi gittim cok iyi yardimci olundu.burdanda teskkrlermi sunarm basarilarnin devamini dilerim..
fa...n
Hastalarına karşı davranışı ilgisi hat safhada.tedavi operasyonel faaliyetleri mükemmel.tek kelime ile 10 numara bir doktorumuz.Allah ondan razı ve hoşnut olsun.Doktorumuza teşekkürlerimizi sunar saygıyla eğiliriz.Başarı dileklerimizle....
se...ş
gecen hafta arkadasıı muayene için gittik...sadece gozluk numaralarına bakılıcaktı...aldı bizi muayeneye basladı belki gercekten cok guzel muayene etmıstır bılemem ama cok kaba davrandı bize..bişiyde yapmadık doktoru kızdırıcak :)..ben muayene olmamama ragmen rahatsız oldum cok...sıfır ilgi işimi yapıyım de bi gıtsınler modunda..bilgilerinize..
Atilla Hacıbekiroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Hacıbekiroğlu, Göz Hastalıkları.
Atilla Hacıbekiroğlu adresi nerede?Atilla Hacıbekiroğlu adresini belirtmedi. Atilla Hacıbekiroğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Atilla Hacıbekiroğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Hacıbekiroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Hacıbekiroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Hacıbekiroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Hacıbekiroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Hacıbekiroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Hacıbekiroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Atilla Hacıbekiroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.