Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
ya...r
Misafir olarak bulunduğum Samsun da 11.5.2017 tarihinde kalp krizi neticesinde acilen Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesi yoğun bakım ünitesine alındım. Daha sonra 17.5.2017 tarihin de Kalp Damar cerrahisinin başta sayın Op.Dr.Atilla KANCA bey olmak üzere ekibinin çok başarılı bir by past operasyonu sonucu sağlığıma kavuştum.
Sayın Op.Dr.Atilla KANCA ve o gün ekibinde bulunan çok değerli ekip arkadaşlarına şükranlarımı iletiyorum.Allah onlearı korusun, işlerini kolaylaştırsın. Ayrıca ameliyat sonrası, Kalp Damar yoğun bakım ünitesinde çalışan Doktorlar, hemşireler, tek tek şükranlarımı iletiyorum.
Kalmış olduğum sürece Kalp Damar Cerrahisi servisinde gösterilen ilgi ve bakım için doktorlardan hemşirelere, pansumancı sın dan hizmetlisine teker teker teşekkürlerimi iletiyorum.
Gecesini gündüzüne katan Elif hemşire kızıma ve değerli eşi Uzm.Dr.Ümit bey e de şükranlarımı sunuyorum,
YAŞAR ERTAÇ
TEKİRDAĞ
ke...5
ünlü bir özel hastaneden tedavimi yarıda bırakıp eğitim araştırma hastanesi kalp damar uzmanı sayın atilla kanca bey ve çok mükemmel ve uyumlu çalışma ekibinin neler yapabildiklerini bizzat gördüm ölüydüm yeniden doğdum öncelikle sayın doktorum atilla kanca bey olmakla beraber kıymetli ekip arkadaşlarına koroner yoğun bakım ve servis çalışanlarına emeği geçenlerin hepsine çok teşekkür ediyorum sağolun var olun allah hepinizden razı olsun..
se...t
85 yaşındaki hastamı bay pas edecek kadar tecrubeli işinin uzmanı Allah razı olsun onun üstüne bir doktor samsunda yok cok iyi bir doktor
hü...n
benim hastalığımı bulan hekim beni direkt araştırma hastanesine yönlendirdi ve tedavi ile beraber araştırmalarıma başlandı.en son damara stent takılması kararlaştırıldı ben başka bir hastaneye gitmeyi düşünürken hocamın emin duruşu ve emin konuşması burda tedavi olmamam vesile oldu grçekten çok iyiy ve araştırma hastanesinde atilla hocamın tavsiyesi ile tedavi olduğum için çok mutluyum
Atilla Kanca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Kanca, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Atilla Kanca adresi nerede?Atilla Kanca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Kanca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Kanca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Kanca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Kanca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Kanca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Kanca hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Atilla Kanca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları