Bu sırada EMG, uyarılmış potansiyeller üzerine çalışmalar yapmıştır. 1997 ile 2005 yılları arasında İskenderun Devlet Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı olarak çalışmıştır. 2005 yılından, 2023 yılı Şubat Ayı’na kadar İskenderun Gelişim Hastanesi'nde Nöroloji Uzmanı olarak başarıyla görevini yürüttü. Mart 2023 tarihi itibariyle İzmir Özel Sağlık Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır.
Ardı Sıra Sinir Uyarımı
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Horlama Tedavisi
ÖZEL SAĞLIK HASTANESİ
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Migren Botoksu
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Uyku Testi (Polisomnografi)
VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller
bu....
Atilla bey nöroloji uzmanları arasında bence en iyisi… Kendisini 1 kez ziyaret edebildim tek seferde çözüme ulaşıp bir tedavi sürecine girdik bile bence birçok yol aldık. izmirde özel sağlık hastanesinde hizmet veriyor ve bunca zamandır ilk kez bu kadar detaycı ilgili ve babacan bir doktor gördüm. Yıllardır durmayan ayak ağrım geçmeyen migren ataklarım ve sürekli uyuşan kolum için gitmiştim iyi ki de kendisi ile yollarımız kesişmiş gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Hasta
Doktor Atilla Bey uzun yıllardır benim ve ailemizin hekimliğini yapmıştır. Annemin boyun, bel fıtığı, ellerindeki sinir sıkışması gibi tüm rahatsızlıklarının tedavisinde çok yardımcı oldu. Hastalarının her an ulaşabileceği, Uzmanlık alanında kendisini devamlı güncelleyen, yeni tedavi yöntemlerini başarıyla uygulayabilen tecrübeli ve başarılı bir hekimdir.
Bana göre Atilla Bey gibi doktor yok. Ben çok memnundum. Kendisini çok beğeniyordum, çok uzman bir doktor. Vertigom ve anksiyete rahatsızlığım vardı sağ olsun mükemmel tedavi uyguladı. Ankisyetemi yendim, sayesinde iyi oldum. Ne zaman kendisini arasam tavsiyelerini her şeyi bana sundu. Diğer doktorlarla konuşmak mümkün değildi ama Atilla Bey'i ne zaman arasam her şeyi konuşabiliyordum. Kendisi her konuda bana yardımcı oldu. Atilla Bey'e diğer ablalarımda gitti onlarda çok memnun kaldılar. Kendisinin gidişine çok üzüldük.
t....
Atilla Bey Hatay ilinin en beğenilen doktoru. İskenderun'da en üst seviyede gizmet veren bir doktor. özellikle insanlarla hastalarla ilişkisi süper. Hastalarına şefkatli davranışı, elini omuzuna kıyarak destek olup güven veren, hastaların morelini düzeltebilen birisi. Sürekli çalıştıüı kurumda hastaları kuyruk kuyruk oluyordu ve o kalabalıkta o kadar acil durumkarda hastalarını hiç incitmeden, yüzünü kaşını eğmeden güleryüzlü karşılayan, bilgisi çok iyi olan bir doktor. Annemin alzheimer rahatsızlığında yardımcı oldu ve baan da destek ilaçları verdı. Annene yalnız başına bakıyorsun diyerek ben hastası olmadığım haslde bana da baka birisi. Atilla Bey insanlara bu şekidle davranan, Hatay'ın gururu, hastanenin gururu birisi. Kendisi her zaman kalbimizde gitmesine çok üzüldük umarım inşallah geri döner.
y.....
İskenderun'da deprem bölgesindeyim depremden sonra Atilla Bey başka şehire tayin oldu. Buradaki tüm yakınım olan herkesin nörolojik geçmişlerinde vakalarında kendisi vardı. Açıkçası her şeyden önce kendisini öne çıkaran en önemli şey müthiş bir insanı yanı olması. En ufak bir sorunla gittiğinizde herkese aynı ilgi ve yaklaşımı gösteriyor. Hastalarını psikolojik olarak rahatlatıyor, onlarla empati kurabiliyor. Hasta ve hasta yakınlarıyla son derecede ilgili. Teşhisleri ve analizleri hep doğru oldu. Kendi şehrimiz için büyük bir kayıp oldu İskenderun- Hatay bölgesinde nörolog ismi sayın deseniz sayamam. Atilla Bey'den vertigo ve migren rahatsızlıklarımda görüşme sağladım. Aynı zamanda annemin babamın nörolojik rahatsızlıklarından dolayı görüşme sağladık. Tedavilerimden sonra uzun zamandır deprem yaşamama rağmen migren, vertigo atağım olmadı, başka kişiler atak geçirdi ama ben yaşamadım.
l.....
Doktor Atilla Kara yılların tecrübeli, en iyi bilgiye sahip olan bir doktor. Bana göre emg konusunda üstüne doktor tanımıyorum. Kendisini anlatacak bir kelimem yok. Kendisi çok bilgili, tecrübeli, son derece güvenilir, net bir insan varsa var yoksa yoktur. Atilla Bey'in asistanı olarak çalıştım ve emg olarak olmasa da hasta olarakta stres, sıkıntı, anksiyete bozukluğu için kendisinden hizmet aldım.
z.....
Atilla Bey deyince akan sular durur. Kendisi benim migren tedavimi annemin tümör, epilepsi tedavilerini ve yönlendirdiğim bütün hastaların tedavilerinde yardımcı oldu. Kendisi dalında çok başarılı bir hekim. Atilla Bey süreç içerisinde her zaman bilgilendirmelerde bulunuyor. Kendisine özellikle cep telefonu üzerinden her şekilde ulaşıp her türlü problemlerimizi giderdik. Hastalığımızın tedavi sürecinde her şekilde ileri basamakta ilgili hekimleri arayıp görüşme sağlayarak sürecini takip etmiştir. Atilla Bey için memnuniyet az kalır.
da....
Nöroloji dalında Hatay Bölgesinin en iyi doktoru, beyefendiliği ve cana yakınlığı bir yana, sahip olduğu bilgi ve tecrübesi ilk anda farkını ortaya koymaktadır.Tüm doktorlar ameliyata yönlendirmesine rağmen Atilla Bey doğru tanı ve tedavi yöntemleri sayesinde annemin rahatsızlıklarına ameliyata gerek kalmaksızın çare olmuştur. Allah bin kere razı olsun. Kendisini insanlığa ve mesleğine adamış Atilla Bey gibi insanların sayısının artması dileğiyle..
sa...5
Her daim samimiyeti, güler yüzü, nezaketi ile hastasına ve yakınlarına güven veren, mesleki bilgisi ve tecrübesi ile hastasını sahiplenen başarılı bir uzman doktordur. Yolunuz daima açık olur inşallah.
tü...z
DR ATİLLA KARA,NEZAKETİ,BEYEFENDİLİGİ,KÜLTÜRÜ VE EN ÖNEMLİSİ BİLGİSİ,TECRÜBESİ İLE MUHTEŞEM DOKTOR..GELİŞİM HASTAHANESİ ONUR DUYMALI..ALZAMEIR HASTASI OLAN ANNEME VERMİŞ OLDUGU TEDAVİLERİ VE AYRICA ANNEME İİ BAKABİLMEM İCİN ENSON YAYINLANAN HASTA BİLGİLERİNE AİT KİTAPLARI VEREREK BENİDE EGİTMESİ HER GİTTİGİMDE BANA YARDIMCI OLMASI VE SICACIK GÜLÜMSEME İLE HASTALARINI SABIRLA DİNLEMESİ,BENCE DOKTORLUGUN ÖRNEKLERİNDEN BİRİDİR SAYIN ATİLLA KARA..SİZE NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEM YETERSİZİDİR.SİZE MİNNETTARIM..SAYGILARIMLA..
Atilla Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Kara, Nöroloji. Size Atilla Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Botoks, EMG, Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller), EEG (Elektroensefalografi), Alzheimer Takibi, Ardı Sıra Sinir Uyarımı, BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri, Baş Ağrısı Değerlendirme, Baş Dönmesi Değerlendirmesi.
Atilla Kara adresi nerede?Atilla Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MİMAR SİNAN MAH.IŞILAY SAYGUN SOKAĞI NO:23 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atilla Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atilla Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Atilla Kara hangi dilleri konuşuyor?Atilla Kara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Atilla Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Atilla Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atilla Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Atilla Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar