ço....
Atilla hocam, güven veren açıklamalarıyla, bacak varisi şikayetleri nedeniyle operasyon önermişti, 04.03.2022 de Selçuk üniversitesi Kalp damar cerrahisinde beni opere etti, gerek operasyon öncesi sırası ve sonrasında güven veren yaklaşımı ve başarılı ameliyatı için kendisine teşekkür ediyorum,çalışmalarında başarılar diliyorum.
i̇...l
Başarılı hastanelerin popüler olmaya ihtiyacı olmayan, ama dinamo gibi çalışan, sadece işini çok iyi yapan sağlam doktorları vardır. Atilla Hoca bunlardan biri olup, hastanesindeki kalp ameliyatlarındaki başarının yapıtaşıdır. Bir dönem kendisiyle çalışmaktan ve ondan öğrendiklerimle her zaman mutluluk duyuyorum.
an...u
Farabi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi ekibinin Konya'nın en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Atilla Bey çok iyi bir cerrah. Yaptığı bypass ameliyatı sonrası şimdi çok rahatım. Anamur'dan bir hastası.
Atilla Orhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Orhan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Atilla Orhan adresi nerede?Atilla Orhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Orhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Orhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Orhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Orhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Orhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Orhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Atilla Orhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları