Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Kalp Bypass Ameliyatı
Karotis Ameliyatı
Varis Tedavisi
g....o
Dr. Öğr. Üyesi Atilla Saraç babamın lazerle varis ameliyatını yaparak tüm şikâyetlerinden kurtardı. Tanı aşamasında, ameliyat gününde çok ilgili anlaşır ve net bir dili var. Hasta ve hasta yakınlarına olan tavrı ve davranışı harika bir dr. Samsun/Medical Park hastanesine değer katan ve olmazsa olmazı haline gelen Dr. Öğr. Üyesi Atilla Saraç’ a çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız hocam
me....
Üç gün önce 04.11.2022 tarihinde Atilla hocama iki bacaktan lazer ile varis ameliyatı oldum. İki saat sonra hocamın gözetiminde sıfır problem ile taburcu oldum. Üç gündür hiçbir ağrım sızım yok çok başarılı bir operasyondu. Hocamızın ellerine sağlık Samsun'da bu konuda benim gözümde lider.
Kendisine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
h ...g
Merhabalar En az 6 tane doktora meslek hastalığı olan (aşçı ) varis tedavisi için gittim ve atilla hocama karar verdim iyikide vermişim işine olan kusursuz profosyonnelliği hasta ilişkisi sizi rahatlatması mükemmeldi benim gibi korkularınız var ise hiç düşenmeden tedavinize atilla hocam ile devam edin derim allah razı olsun ameliyat bitince bumu imiş diyeceksiniz saygılarımla tekrar teşekkürler hocam emeğinize sağlık .
ga...y
Atilla hocama tekrar buradan da teşekkür ediyorum. Bu kadar başarılı bir hekim olup hasta psikolojisinden de anlayan bıkmadan usanmadan defalarca sorduğumuz sorulara titizlikle cevap veren harika bir hekim. Varis tedavim için gitmiştim lazerle ameliyat oldum çok güzel geçti. İlgisi alakası tedavisi için çok teşekkür ederim.
ö....
Alzirmer hastası annemin sol bacağı şişti damar tıkanıklığı teşhisi kondu, kendisi rahatsızlığı sebebiyle ağrı veya acıyı söyleyemediği için sıkıntı yaşadığını hissettik ve kendisinin bu alanda çok başarılı olduğunu öğrendiğimiz Dr Atilla Saraç hocamıza annemi getirdim ve hocamız anjio yaparak çok başarılı bir operasyonla tedavi etti. Kendisine çok teşekkür ederiz.
yü....
Hiç bir iz yara ve acı olmaksızın en yeni teknolojik yöntemleriyle,işinde üstün başarı göstererek varislerimden tamamen kurtulmamı sağladınız,emeğinize ve size minnettarızAtilla Hocam....
er...n
başta annem zekiye ve kız kardeşim ceyhan ikisindede damar sorunu var diyalize giriyorlar atila beyi anlatmak anca şöyle olur 13 yıllık dotorumuz kendisi nerede ise biz orda ve onu takip ediyor olacagız kendisine sonsuz teşekkür ediyorum bütün diyaliz hastaları için bir nimettir dr atila
me...l
Atilla hocaya 3 hafta önce varis tedavisi icin gitmiştim inanılmaz derecede fark etti ağrılarım azaldı ameliyatsiz bu hastalıktan Atilla hoca sayesinde kurtuluyorum cok şükür kesinlikle dalında 1 numara ...teşekkürler atilla hocaya tekrar
so...l
iyi akşamlar nasıl başlayacağımı bilmiyorum atila hocamdan allah razı olsun benim babam çok kötü bir durumdaydı ayağının üstüne kalkamıyodu ayağında teleferik atar damarda tıkanıklık vardı hiç bir doktorun yapamadığını yaptı ve şu anda babam allaha şükürler olsunki namazına camiye yanlız başına gidiyor herkeze tavsiye ediyorum atila hocam süpersiniz çok çok teşekkürler
Atilla Saraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Saraç, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Atilla Saraç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Varis Tedavisi, Aort Kapak Replasmanı, Kalp Bypass Ameliyatı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Karotis Ameliyatı.
Atilla Saraç adresi nerede?Atilla Saraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Saraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Saraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atilla Saraç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atilla Saraç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Atilla Saraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Saraç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Saraç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Saraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Atilla Saraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atilla Saraç hangi sigortaları kabul ediyor?Atilla Saraç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Atakum bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Atakum bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Atakum bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Atakum bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Atakum bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Atakum bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları