m ...
Kendisi ile devlet hastanesinde tanıştık 13 yaşında bir ameliyat oldum tekrarlayan bir rahatsızlık olduğunu da söylemişti sonra ben 30 yaşına geldim bir gün olsun ondan başka kulak burun bogaza asla gidemedim şimdi ise tekrar bir ameliyat oldum hem septorinoplasti oldum Kendisi o kadar başarılı o kadar mükemmel ki her süreçle ilgileniyor iyi ki varısnız hocam hiç bıkmadan tüm sorularınızı cevaplıyor sizi tanımak harika
i̇...y
Kesinlikle tavsiye edeceğim bi doktor. Hastalığımda o kadar doktor gezip kullanmadığım antibiyotik kalmamıştı ama Atilla beyin tadevisyle hemen şifa buldum
mu...n
Oğlumun kulak ve genizeti sıkıntılarını 6 aylıktan başlayıp 8 yaşına kadar takip eden onu emanet edebileceğim nadir karekter ve donanıma sahip Kocaeli de sayılı branş hekimlerdendir. Kesinlikle tavsiye ederim.
ka...e
Geçmeyen kulak akıntısı şikayetiyle gitmiştim.Çok pozitif,güleryüzlü ve ilgili bir doktor.Daha önce verilen tedavilerden sonuç alamamıştım ama doktor bey'in tedavisi kısa sürede şikayetimi giderdi.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
na...n
ben şahsen kimseye tavsiye etmem.Oğlumun geniz eti ve kulaklarına tüp takılması ameliyatını yaptı. Ameliyattan 15 gün sonra sorunlar başladı. Oğlum 1 seneye yakın hemen her ay antibiyotik tedavisi aldı. Başka bir dr tedavisiyle sorunu öğrendik. İyileşme oldu. Atilla beye kalsa hiçbir sorun olmadığıydı. Üstelik geniz eti ameliyatı olmamıza rağmen geniz eti yeterince alınmamıştı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
em...k
Atilla Yüksel tarafından, 2008 yılında daha rahat nefes alabilmek için burnumdan ameliyat oldum, artık daha kötüyüm. yeniden ameliyat olacağım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Atilla Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Yüksel, Kulak Burun Boğaz.
Atilla Yüksel adresi nerede?Atilla Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi No:13 Derince
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Atilla Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmit Kulak Burun Boğaz Doktorları