Hale’n Karatay Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak çalışmakta, “Hastalıklarda Beslenme” dersine girmektedir.
Be halen, "Atilla Zeyrek Beslenme ve Diyet Danışmanlığı" nda özel olarak görevine başarıyla devam etmektedir.
Ferhuniye Mah. Ulaşbaba Cad(5 Yol caddesi) Zemzem Çorbacı Karşısı kat 2 No:15/16, Konya
Online Diyet
Kilo Verme Diyetleri
Kişiye Özel Diyetler
Zayıflama Diyetleri
dt...u
Atila beye beslenme danışmanlığı için gittim, o kadar detaylı bir bilgilendirme yaptı ki çok memnun kaldım, bilgisine ve deneyimine rahatlıkla güvenebilirsiniz, kendisine teşekkür ediyorum
g....a
Ben diyabet hastasıyım, bununla alakalı kendisinden destek alıyorum, bu süreçte baya baya bir etkisi oldu, çok destek verdi, özellikle bir asistanı var, kendisinden de çok memnunum, son derece güler yüzlü ve sayesinde şeker oranım baya baya düzene girdi, süreçte kendisinin sürekli takip halinde olması, sosyal medya üzerinden olsun, bir paylaşım üzerinden dahi ilgileniyor ve mesaj atıyor, seanslarımız devam ediyor, gayet memnunum.
ze...
İlgi,alaka ve guleryuzunden dolayı çok teşekkür ederim.Benim gibi kilo problemi olan kişilerin muhakkak Atilla hocamin bilgi tecrübe ve deneyiminden faydalanması gerekiyor.
şe....
Çözüm odaklı ve net oluşu çok güzel Atilla beyin ...ben diyet listesi ,ağır yemek sıralaması ile karşılaşacağımı sanarken mükemmel ve doyurucu kolay bi sağlıklı beslenme listesiyle karşılaştım çok teşekkür ediyorum diyetisyenime .. devam tüm hızıyla.
g.....
Kilo vermek için araştırarak ulaştım Atilla Bey'e. İlk olarak 5 yıl önce gitmiştim. Çok güzel kilo verdim. Sonrasında doğum sonrası kilo kaybı için gittim. Yaklaşık 8 aydır devam ediyorum. 20 kilo verdim. Diyet listelerimde hiç zorlanmıyorum. Sadece kilo kaybı olarak yaklaşmıyor danışana. Bu durumun tüm etkilerini değerlendiriyor. Danışanı çok yönlü ele alıyor. Bir şey sormak danışmak istediğimde telefonda da ulaşım sağlayabiliyorum.
g.....
Tiroidimin yavaş çalışması ve geçirgen bağırsak sendromum vardı. Kilo vermek için ablamın tavsiyesi üzerine gittim. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Ortalama10 kilo verdim. Kan değerlerim doğrultusunda önerilerde bulunuyor Atilla Bey. Listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum. Çok açıklayıcı ve konuşkan bir uzman. Danışanını çok güzel dinliyor. Gün içinde de ihtiyaç duyduğumda ulaşabiliyorum.
Oğlumun ve benim kilo problemimiz vardı. Arkadaşımın tavsiyesiyle Atilla Bey'e ulaştım. Oğlum 3 aydır, ben de 2 aydır devam ediyoruz. Oğlum 4-5 kilo, ben de 5 kilo verdim. Diyet listelerimizi uygularken hiç zorlanmadık. Çok fazla alternatif sunuyor. Hem maddi hem de manevi olarak zorluk çekmeden ve açlık hissetmeden kilo kaybı yaşadık. Atilla Bey çok içten ve samimi bir uzman. Güler yüzlü yaklaşıyor danışanlarına. Rahat iletişim kurabiliyoruz. Bir şey sormak danışmak istediğimizde telefonla da ulaşabiliyoruz. Çok memnunuz.
Kilo problemim sebebiyle ablamın tavsiyesi ile ulaştım Atilla Bey'e. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. 10 kilo verdim. Daha önce başka uzmanlarla da çalıştım ama hiç bu kadar rahat olmamıştı. Daha önceki tecrübelerimde açlık hissi çok baskın oluyordu ve kendimi kontrol edemiyordum. Atilla Bey'de bu tarz bir sorun yaşamadım. Aç kalmadan sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Çok sıcakkanlı ve ılımlı bir uzman. Sakin ve danışanı rahatlatan bir tavrı var.
Kilo verme sebebiyle gittim Atilla Bey'e. Daha önce de gitmiştim. Çok memnun olduğum için yine kendisine ulaştım. 2 aydır devam ediyorum. 6 kilo verdim. Diyet listelerim rahat uygulanabilir, evde olan ya da rahat ulaşabileceğim ürünlerden oluşuyor. Atilla Bey danışanına insancıl yaklaşan bir uzman. Sadece kilo kontrolünüzle değil hayatınızda sizi etkileyen tüm sorunlarla ilgileniyor. Aynı zamanda danışanına psikolog gibi yaklaşan başarılı bir uzman.
k....n
Kilo vermekten cok düzgün yemek yeme alışkanlığı daha onemli onu yapmamıza yardımcı oluyor zaten dengeli beslensek kilo almiycaz ve kilo bile verecegiz ne guzelteşekkürler
Atilla Zeyrek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Zeyrek, Diyetisyen. Size Atilla Zeyrek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zayıflama Diyetleri, Randevu, Alkali Diyet, Bariatri Diyetisyenliği, Diyabet Diyeti, Gaps Diyeti, Ketojenik Diyet, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kişiye Özel Diyetler.
Atilla Zeyrek adresi nerede?Atilla Zeyrek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mah. Ulaşbaba Cad(5 Yol caddesi) Zemzem Çorbacı Karşısı kat 2 No:15/16 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Zeyrek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Zeyrek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Atilla Zeyrek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Atilla Zeyrek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Atilla Zeyrek hangi dilleri konuşuyor?Atilla Zeyrek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Atilla Zeyrek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Zeyrek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Zeyrek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Zeyrek hakkında ne düşünüyor?Toplam 253 hasta / danışan, Atilla Zeyrek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler