Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Camivasat Mahallesi Park Caddesi No:9, Balıkesir
Doctor Uzun Estetik Diş Kliniği
-ÖĞRENCİLİK YILLARINDA ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞI İSTANBUL MEDİPOL HASTANESI ESENLER DİŞ POLİKLİNİĞİNDEN SONRA ÇALIŞMA HAYATINA PROFESYONEL OLARAK DEVAM ETTİ .
-SIRASIYLA COSMODENT VE DENTGROUP MASLAK ‘TA 2.5 YILLIK ÇALIŞMA HAYATINDAN SONRA KÖRFEZDE BİR İLK OLAN İLK ESTETİK DİŞ POLİKLİNİĞİNİ ‘DOCTORUZUN ‘ADIYLA KURDU.
se...ç
Ankara'dan Burhani'ye ye taşınınca iyi bir diş hekimi arayışına girdiğimiz donemde tavsiye üzerine Selin hanımla tanıştık ve iyiki de tanıştık diyorum. İlk andan itibaren mesleğine hakim oluşu , ortamın hijyeni, çalışanların guleryuzu , kendinizi değerli hissettirmeleri gibi birçok önemli noktayı bir arada buldum.Esim ve ben gönül rahatlığıyla implant ve diğer tedavilerimizi yaptırdık ve çok memnun kaldik.Siddetle tavsiye ederim
Atiye Selin Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atiye Selin Uzun, Diş Hekimi. Size Atiye Selin Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Atiye Selin Uzun adresi nerede?Atiye Selin Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camivasat Mahallesi Park Caddesi No:9 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atiye Selin Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atiye Selin Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atiye Selin Uzun hangi dilleri konuşuyor?Atiye Selin Uzun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Atiye Selin Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atiye Selin Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atiye Selin Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atiye Selin Uzun hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Atiye Selin Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Balıkesir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri