Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası, Adapazarı
m....r
Çarpıntı, nefes darlığı, kas ağrıları, ellerde titreme be uykusuzluk probleri vardı. Kan testi yapildi d hiperteoidi oldugum anlaşıldı.Degerlerim cok yüksekti. 4 ayda değerlerim normale döndü. Tedavi sürecim daha devam edecek. Ben çok memnun kaldım. Dr bey e ilk gittiğim zaman çok kötüydüm. Dr Atilla bey sizi dinliyor ve anlıyor. Tedavi sürecini ve ileride yapilacak tetkikler ve işlemler konusunda sizi önceden bilgilendiriyor. Dilerim tedavim güzel bir şekilde sonuçlanır. Dr Atilla Önmez bey, şu anda Düzce Üniversitesi Araştırma hastanesi'nde Dahiliye bölümünde Öğretim Üyesi ve derslerinin olmadığı günlerde hastaları muayene ediyor.
as...a
Son derece güler yüzlü ilgili bilgili, internetten adını aratıcak kadar başarılı bir doktor acil gidişimde tanıştım ve hastasına olan anlayışı ve güleryüzü birçok doktora örnek olması gereken bir doktor Ülkemizin Atilla Bey gibi doktorlara çok ihtiyacı var başarılarının devamını diliyorum.
ah...t
güler yüzlü ilgili iyi bir doktor.
Attila Önmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Attila Önmez, İç Hastalıkları.
Attila Önmez adresi nerede?Attila Önmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Attila Önmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Attila Önmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Attila Önmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Attila Önmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Attila Önmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Attila Önmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Attila Önmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.