1955 senesinde İstanbul’da doğmuştur. 1979 senesinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Attila Saygı 1984 senesinde göğüs hastalıkları uzmanlığını almıştır. 1998 senesinde doçentlik, 2009 senesinde ise profesörlük unvanlarını almıştır.

Arter Kan Gazı Alma

Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt) +18 daha fazla

Bronkoskopi

Bronş Lavajı

Enjeksiyon Im

Makaleler

Konum: Memorial Ataşehir Hastanesi Randevu

Akciğerlerimdeki nodüller ve öksürük sebebiyle Atilla hocanın görüşüne başvurdum.

Aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi ve durumum hakkında gayet açıklayıcı görüşlerini sundu.

İşini hakkıyla yapan nadir ve çok değerli insanlardan biri.

Telefon numarası doğrulandı

Tavsiye üzerine gittim.22 yıldır astım hastasıyım.Çeşitli doktorlara gitmeme rağmen klasik tedaviler uygulanıyordu.Nezaketi,dinlemesi,anlaması,sorduğum her sorunun cevabını fotoğraflarla bana anlatması beni memnun etti..Akciğer filminin nasıl okunduğunu ilk defa kendileriyle öğrendim.Nerde nasıl hareket edeceğimi,yatağımda nasıl yatacağıma kadar resimlerle anlattı.Konuşmaları beni tatmin etti.Şikayetlerimden dolayı çok kötü bir durumda gittim kendilerine ve sayesinde çok şuan çok rahatım.İhtiyacım olduğu zamanlarda kendilerine heran ulaşabiliyorum.Yakınlarıma tavsiye ettim.Buradan da rahatsızlığı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Mesleğinde gerçekten çok uzman çok bilinçli bir doktor.Atilla Bey'i rahatsızlığımızda n dolayı yıllar önce tanıdık.Teşhisi ,uyguladığı doğru tedavi ve hastasına yaklaşımından dolayı çok memnun kaldık.Çok seviyoruz ve çok memnunuz . Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Atilla Bey'den son derece memnunum. İyi ki hastasıyım. Kontrollerim devam ediyor. Kendisi ile geçen sene Şubat ayında tanıştım. Pnömoni rahatsızlığım vardı. Tedavi sürecim çok iyi geçti ve sayesinde sağlığma kavuştum kendisi sonsuz teşekkür ederim.

T
Telefon numarası doğrulandı

Tesadüfen eseri kendilerine muayene oldum.Artık sürekli olarak gittiğim doktorum.KOAH hastası olduğumu öğrendim.10 gün kadar hastanede yattım.Atilla Bey'in kontrolü altında tedavi gördüm.3 ayda bir düzenli olarak kontrollerim oluyor.Davranışı,yaklaşımı,tedavi şekli,işinin ehli olması ve en önemli sebep tedavi sonrasında aldığım neticeden dolayı çok doğru adresde olduğum kanısındayım .Rahat nefes alıp verebiliyorum.Kendileri sayesinde hayata tekardan kavuşabildim.Şüphesiz yakınlarıma tavsiye ediyorum.İhtiyacı olan herkese öneriyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Atilla Bey alanında gerçekten süper bir doktor. Doktoru elinizden kaçırmamak için elinizden geleni yapın. Çok hassas bir doktor gerçekten elinden gelen her şeyi yapıyor ve hastası için eğer uzaktaysanız telefonla iletişimde oluyor.Hastasını sürekli kontrol altında tutyor. Başka doktorlara ihtiyaç duyduğumuzda hastasına en doğru şekilde doğru branşlara yönlendriyor. Herkese tavsiye ederiz. Keşke yapabilsem tüm Türkiye'ye anons ederim. Çok tatlı sert bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı

Farklı bir alanda olan doktorum tarafından yönlendirildim. Doktor olarak süper biri. İnsan olarak çok saygılı, sevgili,dakik ve samimi ve sabırlı biri. Öksürüğümden dolayı kendisine yönlendirildim. Hastaneye yattım 10 gün boyunca zatüre sıfıra indirdi. Sizi sıfırlamadan doktorunuza gönderemezdim dedi. Böyle bir doktor tanıdğım için herkese tavsiye ediyorum. Atilla Bey'i tanımak ayrı bir onur ve ondan bahsetmek büyük bir zevk.