bu...r
Ben bir parapleji hastasıyım. Yani ağrı, sızı ve duyu hissi olmadığı için kısa süre önce dizimle şişlik oldu ve dizden aşağıda boşluk hissi varmış gibi hissediyordum. Sonra Sn. Atilla Polat Bey ile görüştüm beni muayene etti ve tetkikler sonrasında H. Paşa Numune Hastanesi'nde 1. servise yatırıldım. Arından biopsiye gönderildim ve sonuç çıkar çıkmaz doktorumu hemen ziyaret edeceğim ve tedaviye kaldığım yerden devam edeceğim. Bu süre zarfından benden ilgisini ve yardımını esirgemeyen Sn. Atilla Polat Hocam ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hastanız. Mehmet Şahin.
Attilla Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Attilla Polat, İç Hastalıkları.
Attilla Polat adresi nerede?Attilla Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Attilla Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Attilla Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Attilla Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Attilla Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Attilla Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Attilla Polat hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Attilla Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları