Op. Dr.
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Estemita Klinik
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Normal randevu
PRP
PRP Saç Tedavisi
Estemita Klinik
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Saç Ekimi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Germe
yu...n
Hakan Hoca'ya burun kenarındaki büyük et benlerimi aldırmak için gitmiştim. Daha önce korktuğum için çekinsem de Hakan Hoca konuşarak beni ikna etti ve hiç ağrı hissetmeden dakikalar içinde hepsinden kurtuldum. Üstelik yüzümde hiçbir iz kalmadı. İyi ki kendisiyle tanışmışız.
h....m
Hakan hocaya 1 yıl önce meme protezi için gitmiştim. ilk randevudan itibaren çok iligi ve çok anlayışlı davranması, ameliyat öncesi ve sonrası olabilecekleri detaylı anlatması ameliyat olmamı kolaylaştırdı. Operasyondan çok memnun kaldım, iyi ki kendisini tercih etmişim
ay...k
Avni hocaya burun dolgusu için gittim gerçekten çok çekiniyordum acılı ve sancılı olacak diye hiç bir şey hissetmeden acısız bir şekilde istediğim görünümü elde etmem için elinden geleni yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim. :)
p....m
Hakan hocaya göz altı dolgusu için gitmiştim. Bizle olan iletişimi beklediğimizden çok daha sıcak ve ilgiliydi. Dolgu sonrası beklentilerimden çok daha iyi bir sonuç aldım, uygulanan tedaviden ve doktorumdan çok memnun kaldım. Plastik cerrahi alanında güvenle gidebileceğim ender hekimlerden.
Hakan beye meme küçültme ameliyatı oldum 6 ay önce. Ameliyat öncesinde süreci ayrıntılı ve çok güzel anlattı. Ayrıca tüm süreç boyunca çok güzel ilgilendi. Ameliyat sürecim hiç düşünmediğim kadar kolay, acısız ve ağrısız geçti. Ameliyat izim yok denecek kadar az ve göğüs şeklim muhteşem oldu. Göğüslerim büyük olduğu için oluşan sırt ve bel ağrım yok oldu. Tüm süreçteki samimiyeti, profesyonelliği ve ilgisi için minnettarım Hakan beye. İyi ki ameliyat olmuşum. Hakan bey yaptığı işte gerçekten çok iyi.
Hasta
Op. Dr. Avni Hakan Ölmeztürk’e 3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum, tüm korkularımın yersiz olduğunu gördüm, çok rahat bir süreç geçirdim ve her şey istediğim gibi oldu. Kendisine ve ekinine çok teşekkür ederim. Antalya’nın en iyi estetik cerrahlarından biri kesinlikle.
i̇...l
Vitale Hastanesi yöneticisinin eşiyim ve 70 yaşındayım. Bugüne kadar meme küçültme ameliyatından korktuğum için kaçtım. Ancak belimde ve sırtımda çekilmez ağrılar olduğundan ameliyat kararı almaya mecbur kaldım. Yaşadığım korkularımın Hakan Beyi tanıdıkdan sonra yersiz olduğunu fark ettim. Ameliyat öncesinde ve sonrasında hiçbir ağrı hissetmedim. Doktorum muhteşemdi. Kendisine minnettarım. Şu anda yeniden doğmuş gibiyim. Hakkını ödeyemem. İyiki varsınız. Sonsuz teşekkürler.
me...
Bugün meme dikleştirme ve protez ameliyatımın 3. haftasindayim.Hakan beyin ellerinde bu işlemi yaptirmak isteyenler için kendisi şiddetli tavsiyemdir. Empati yetenegi yüksek,egosuz,anlayışlı, nazik, eli hafif , bilgili ve donanimli.Hakan hocama minnettarım.Sürecin bu kadar rahat geçeceğini bilseydim 2 yıl boyunca yaptırsam mı diye düşünmezdim. Bundan sonra estetik anlamda başka cerrah düşünmem.Hersey için teşekkürler. İyi ki size güvenmişim .
s....ö
1 yil Öncedine Burun Estetigi oldum hakan bey’de ve bir kac gün öncesine Liposuction ve Meme Kücültme + Diklestirme yaptirdim, kendim yurt disindan geldim ve okadar memnun kaldim ki anlatamam, ameliyattan sonra Meme de hic bir sekilde agri yoktu. Bugün olsa yine hic düsünmeden yaptirirdim. Cok gec kaldim yaptirmakla, korkmustum ama sonra Op. Dr. Avni Hakan Özlmeztürk‘e denk geldim, ve iyikide gelmisim. Bundan sonra artik baska cerrah benim icin kesinlikle söz konusu olmaz.
Saygi ve Sevgilerimle
f....a
Cilt bakımı konusunda harika ilk defa bu kadar detaylı bir bakım yaptırdım. Hassas bir cilde sahip olduğum için aşırı detaylı yapıldı. Teşekkürler
Avni Hakan Ölmeztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Avni Hakan Ölmeztürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Avni Hakan Ölmeztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Deri Grefti Uygulaması, Dikiş, Dolgu, El Cerrahisi, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı.
Avni Hakan Ölmeztürk adresi nerede?Avni Hakan Ölmeztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mah. 156. Cad. Koç İş Merkezi No: 14 D: 4-5 Isparta
- Çağlayan Mahallesi, 2004. Sk. No:21, Muratpaşa/Antalya Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Avni Hakan Ölmeztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Avni Hakan Ölmeztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Avni Hakan Ölmeztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Avni Hakan Ölmeztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Avni Hakan Ölmeztürk hangi dilleri konuşuyor?Avni Hakan Ölmeztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Avni Hakan Ölmeztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Avni Hakan Ölmeztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Avni Hakan Ölmeztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Avni Hakan Ölmeztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 95 hasta / danışan, Avni Hakan Ölmeztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.