Üroloji Randevusu
Üroloji Randevusu
İzmir
Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi
c....
Uzm.Dr. Hocam Allah razı olsun sizden babamın mesanesi kanadığında hep ilginizle, tecrübenizle iyi olmasını sağladınız, bugün kanayan damarlarını ameliyat yaptınız emeğinize yüreğinize sağlık minnettarım size , ben çocuk psikiyatri uzmanıyım İstanbul’da uzakta olup ailemin yanında olamamanın üzüntüsü , endişesi sizlerin yanında olmasının verdiği güven , emin ellerde oluşu anlatılamaz bir duygu..Saygılarımla
ai....
Babamın prostat ameliyati için gitmiştik yeteri kadar bilgi alamadık. Kafamızda bir çok soru işareti ile de ameliyat olamadık bilgilendirme sürecinden memnun kalmadık.
ne...i
Benim serüvenim Doktorumla 2012yilinda başladı idrar yollarında yanma şikayeti ile gittim tahliler sonucunda mesane
kanseri olduğumu sayesinde öğrendim başarılı şekilde beş ameliyatımı deneyimli kadrosu ile gerçekleştirdi ALLAH RAZİ olsun o gün bu
gün Doktorumu hiç degistirmeden devam ediyorum Doktorumun dikkati sayesinde sağlığıma kavuştum 1eylülde 6aylik kontroludan 1yila ciktim tek kelime ile sağlığımı önce ALLAH'A sonra Doktorum Avni ziyana borçluyum iyiki
tanıdım sonsuz teşekkür ederim
se...g
26.08.2021 de oğlumun sünnet ini Dr Avni ZİYAN Bey ve ekibi yaptı gerçekten güler yüzüyle işinde profesyonelligiyle oğlumun sünnetini sorunsuzca yaptı iyi ki de DR Avni ZİYAN bey ve ekibine güvenip onlara gitmişim ve herkesin de Dr Avni ZİYAN bey e gelmesini tavsiye ediyorum gerçekten biz çok memnun kaldık. Basta Dr Avni ZİYAN BEY VE EKİBİ OLMAK ÜZERE HEPSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPSİNEDEN ALLAH RAZİ OLSUN...
Uzm. Dr. Avni Ziyan
Teşekkür ederim. Oğlunuzun bu süreci olumlu atlatmış olması benim en büyük mutluluğum. Sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.
Avni Ziyan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Avni Ziyan, Üroloji. Size Avni Ziyan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu.
Avni Ziyan adresi nerede?Avni Ziyan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Avni Ziyan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Avni Ziyan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Avni Ziyan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Avni Ziyan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Avni Ziyan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Avni Ziyan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Avni Ziyan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar