Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören
ah...
Yaklaşık 4 yıldır protezim enfeksiyon üretiyor.Üç defa da protez enfeksiyonu ameliyatı oldum .Hiç bir sonuç alamadım.Taki Aybars hocamı tanıyana kadar.Herşeyi en ince ayrıntisına kadar anlattı.Güleryüzlü bir hocam.Herkese tavsiye ederim.İyki varsınız Hocam .
Aybars Bilgetürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybars Bilgetürk, Enfeksiyon Hastalıkları.
Aybars Bilgetürk adresi nerede?Aybars Bilgetürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybars Bilgetürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybars Bilgetürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aybars Bilgetürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybars Bilgetürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybars Bilgetürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybars Bilgetürk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aybars Bilgetürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Altındağ Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları