Kınıklı Mah. Doğan Demircioğlu Cd. Çamlık Ulus Sitesi, B blok, No:2 Daire:2, Denizli
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Psikolog Aybegüm Çekiç PSİKOÇAMLIK
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
d....)
Oğlum içine kapanıktı ve sosyalleşemiyordu. Bu sebepten dolayı kendisine başvurduk. 5-6 seans aldık. Seanslardan çok güzel sonuçlar aldık. Verimli geçti. Yeterli geldiği için uzmanımız sonlandırdı. Aybegüm Hanım çok tatlı bir uzman. Çocuklara yaklaşımı iyi. Açıklamaları ile tatmin ediciydi. Memnun kaldık kendisinden.
s....p
Birçok konuda destek almak amacıyla başvurdum. 5-6 seans aldım, ara verdim ve tekrar devam edeceğim. Farkındalığım arttı, kendimi iyi hissettim. Aybegüm Hanım sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Doğru yöntemlerle ilerliyor, danışanını iyi analiz edip tanıyor ve ona göre yol gösteriyor. Genel olarak memnunum kendisinden.
m....)
4 yaşındaki oğlum için başvurduk. Dikkat eksikliği ve kurallara uymama sorunu vardı. 6 ay seanslara katıldık. Faydasını gördük ve olumlu sonuçlar aldık. Uzmanımızı tavsiye ettiğim insanlarda oldu. Aybegüm Hanım çok sıcakkanlı ve güler yüzlü bir uzman. Ses tonu konuşması çok iyi. Benim için en önemli şey elektrik almaktı. Kendisini sevdik. Seanslarımız uzmanımızın kararıyla sonlandı.
s....)
Kızım için başvurdum. Ailesel sorunlar vardı. Tavsiye üzerine gittik. 5-6 seans aldık. Sürecimizi uzmanımız bitirdi. Kızım şu an düzeldi, çok iyi. İyi ki gitmişiz. Aybegüm Hanım çok iyi, mükemmel biri. İnsanlara nasıl yardımcı olması gerektiğini biliyor. Çok memnunuz.
e ...)
Oğlum için gittik. Akranlarıyla iletişim kurmakta sıkıntı yaşıyordu ve okula gitmek istemiyordu. 12-13 seans aldık. Olumlu geçti sürecimiz. Arkadaşlarıyla arası düzeldi, okula istekli bir şekilde gidiyor artık. Sürecimiz bitti. Kendimiz araştırarak bulduk. Aybegüm Hanım ilgili, alakalı, güler yüzlü ve çok sabırlı. Oğlumun öfke kontrolü sıkıntısı vardı, vurma eğiliminde bulundu. Ona rağmen anlayışla karşıladı uzmanımız. Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.
b....)
Kızımın içine kapanıklığı için gittik. Oyun terapisti alıyoruz. 8 seans oldu. Hala devam ediyoruz. Sosyal medyadan buldum kendisini. Kızım da çok büyük değişimler oldu. Seans sonrasında detaylı bilgilendirmeyi de yapıyor bize. Kızım bizimle paylaşmadığı her şeyi rahatlıkla Aybegüm Hanım ile paylaşıyor. Aybegüm Hanım güler yüzlü, sabırlı ve samimi, çocuklarla iletişim kurabilen biri. Çok memnunuz.
e....e
Bireysel terapi için başvurdum. 12 seans oldu gideli. Hala da devam ediyorum. Sürecim iyi gidiyor, işe yaradı. Tavsiye üzerine gittim. Her aradığımda da kendisine ulaşabiliyorum. Aybegüm Hanım iyi birisi. Çok memnunum.
h....ç
Annemi kaybettim ve sınav stresi sorunum için başvurdum. 8 seans oldu gideli hala devam ediyorum. Seanslar sonrasında artık kendimi daha iyi hissediyorum. Aybegüm Hanım, hayata karşı hazırlıklı olmamı ve bir şeyleri öğrenmeme vesile oldu. Faydalı şeyler öğrendim. Uzmanımız çok iyi birisi. Danışanlarına karşı sevecen ve güler yüzlü. Çok tatlı, çok seviyorum onu. Ben memnunum.
mu...
Aybegüm Hanım'a 3 yaşındaki Kızımın deprem sonrası yaşamı ,korku ,öfke ve okulda tuvalete gitmeme gibi sorunlarını yenmek için başvurduk. Kendisinin kızımla ilk günden bu yana kurduğu iletişim ve tedavi süreci, bizleri bilinçlendirmede vermiş olduğu bilgiler çok değerlidir. Kızım için doktordan çok bir abla gibi oldu hayatında.. ‘Aybegüm ablama ne zamn gidiyoruz, ben onu çok özledim‘ gibi düşünceleri kızıma gösterdiği ilgi ve yakınlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. Süreçte çok profesyonel bir yol gösterici, biz ebeveynleri de düşünüp seçecek sunduğu yollar ile tedavi sürecini hızlandırmaktadır. Herkese tavsiye edebilirim. Kendisine bu sürecimizde bize gösterdiği yollar ve biz ebeveynlere katmış olduğu dusunceler çok değerli.
Psk. Aybegüm Çekiç
Bir çocuğun hayatına dokunurken aynı zamanda aynı hisleri aileyle de paylaşabilmek çok önemli. Süreçteki farkındalıklarınız ve özveriniz değişimi hızlandırırken aynı zamanda sürekli hale getirdi. Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aybegüm ablasını ne zaman özlerse ben her zamanki gibi buradayım :)
Aybegüm Hanım'dan yetişkin terapisi konusunda destek alıyorum. Terapiye başlamayı düşündüğümde terapist seçiminde karar vermem zaman aldı ancak Aybegüm Hanım ile kendim için en doğru kararı verdiğimi fark ettim.
Aybegüm Hanım'ın mesleğini profesyonel çerçevede yapması, güven veren yaklaşımı ve pozitif enerjisi ile beraber seanslarımın bana büyük katkılar sağladığını ve terapi sürecimin güzel farkındalıklarla ilerlediğini rahatlıkla belirtebilir ve yetişkin terapisi konusunda destek almak isteyenlere içtenlikle tavsiye ederim
Psk. Aybegüm Çekiç
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.
Terapi sürecindeki en etkili noktalardan biri de terapist ve danışan arasındaki iletişimi kurabilmek. Bunu beraber başarabildiysek ne mutlu bana. Kendini tanıma sürecinin bir yolculuk olduğunu kabul etmek ve bu yolda özverili olmak kendiniz için yaptığınız en güzel adım.
Aybegüm Çekiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybegüm Çekiç, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Aybegüm Çekiç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Aybegüm Çekiç adresi nerede?Aybegüm Çekiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı Mah. Doğan Demircioğlu Cd. Çamlık Ulus Sitesi, B blok, No:2 Daire:2 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybegüm Çekiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aybegüm Çekiç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aybegüm Çekiç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybegüm Çekiç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aybegüm Çekiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybegüm Çekiç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aybegüm Çekiç hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Aybegüm Çekiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybegüm Çekiç hangi sigortaları kabul ediyor?Aybegüm Çekiç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar