Diş Hekimi Randevusu
Kızlırmak mahallesi Dumlupınar caddesi. YDA Center A 3 blok 8.Kat No :312, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Dr.Aybike Düzgün Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Dr.Aybike Düzgün Diş Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
ce...n
Diş hekimi korkum da vardı ancak Aybike hoca güler yüzü ve uzmanlığıyla kanal tedavimi sorunsuz yaptı.
ru...m
Aybike hanıma eşimin kaplama yapılacak dişi için gitmiştik, eşim çok memnun kalınca bende tercihimi kendisinden yana kullandım. Yapılacak işlemleri detaylı şekilde anlattı, oldukça titiz çalıştı. Dişçi fobim kendisi sayesinde son buldu.
e....
Diş Hekimi Aybike Düzgün işinde gayet titiz ve yaptığı işe gayet özenli davranmaktadır. dolgularımın çoğunu kendisine yaptırdım ve bu zamana kadar hiçbir şikayetim olmadı. Dolgularım 4-5 seneliktir. Kendisine yaptığı işlemlerden dolayı teşekkür ediyorum.
Aybike Hanım'ı eli çok hafifti. Gittiğimde beni güleryüzle karşıladı ve çok güzel ilgilendi. Kendisi diş taşı temizliği ve dişimin düşen dolgusunu yaptı. Yapılan tedavimden çok memnun kaldım.
c.....
Aybike Hanım çok memnun olduğum ve kaliteli bir hizmet aldığım doktor. Kendisi çok nezaketli ve çok güleryüzlü birisi. Verdiği hizmetten ben gayet memnun kadım. Ön dişlerime estetik dolgu işlemi yaptı. Kendi dişlerim gibi oldu. Şu anda hiçbir şikayetim yok. Gayet kaliteli ve çok güzel yaptı.
Aybike Hanım çok ilgiliydi. Genel olarak memnun kaldım. Kendisi ilgili bir doktor. 6 tane dişime kaplama 2 tane dişime estetik dolgu tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden memnun kaldım.
a....
Aybike Hanım çok dikkatli ve ilgili bir doktor. Kendisi işini düzgün, ince ve dikkat vererek yapıyor. Aybike Hanım dolgu, kaplama ve kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden memnun kaldım.
Aybike Hanım'dan memnundum. Kendisi hoş, güleryüzlü ve işinin ehli bir doktor hanımdı. Aybike Hanım alt üst protez tedavimi yaptı. Yapılan tedavimden memnun kaldım.
Aybike Hanım hakikaten iyi bir doktor. Kendisi dolgu ve kaplama tedavimi yaptı. yapılan tedavilerimden memnun kaldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu.
i̇....
Doktorumdan sın derece memnunum. Kendisi işinde deneyimli, güler yüzlü ve eli hafif bir doktor. Aybike Hanım zirkonyum kaplama, diş çekimi işlemimi yaptı. Dolgu ve diğer işlemlerde kendisi konusunda gayet başarılı. Yapılan tedavilerimden son derece memnunum. 10 üzerinden değerlendirecek olursam 10 veririm.
Aybike Düzgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybike Düzgün, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Aybike Düzgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Aybike Düzgün adresi nerede?Aybike Düzgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızlırmak mahallesi Dumlupınar caddesi. YDA Center A 3 blok 8.Kat No :312 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybike Düzgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybike Düzgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aybike Düzgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybike Düzgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aybike Düzgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybike Düzgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybike Düzgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybike Düzgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Aybike Düzgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybike Düzgün hangi sigortaları kabul ediyor?Aybike Düzgün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri