Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterHizmetler
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Özel Dünyam Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özel Dünyam Hastanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
bi...a
Ön dişimdeki dolguların renk eşitsizliğinden gitmiştim, sonuç harika.Kendisi oldukça genç olmasına rağmen çok başarılı bir hekim
as...n
Diş hekimi Aybüke Bedir'e ön bölge dişlerimin renk ve görünümünü beğenmediğim için gittim çok rahatsız ediyordu beni rahat konuşamıyor ve gülemiyordum hastanelerinde bulunan teknolojik cihaz ile porselen lamina uygulamasının yapıldığını öğrendim daha sonra randevu alarak tekrar gittim ve dişlerime lamina uygulamasını iki gün içerisinde yaptırdım rengini ve duruşunu çok beğendim çok memnun kaldım doktor hanıma çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
uf...a
Aybüke hanıma çocuklarımı muayene için götürdüm işlem öncesi çocuklara olan ilgili ve nazik davranışları ve yapılan işlemlerin de temiz ve güvenli bir ortamda yapıldığı için içimiz rahat bir şekilde tedavimiz tamamlandı çok memnun kaldık.
ez...z
Şiddetli diş ağrısı şikayeti ile doktor hanıma muayane olmak için gittim dişime kanal tedavisi yapılması ve üzerinin kaplanması gerektiğini söyledi bu işlemlerin uzun sürmesinden korktum fakat hastanelerinde bulunan cihaz ile kanal tedavisi yapılan dişimin üzeri birkaç saat içinde kaplandı ve ağrılarımdan kısa sürede kurtuldum doktor hanıma çok teşekkür ediyorum mesleğinde başarılar diliyorum.
de...5
Geçen aylarda Dünyam Hastanesi diş bölümünde muayene oldum hem güler yüzlü karşılamaları hemde başarılı müdahalelerden dolayı çok memnun kaldım doktor hanıma çok teşekkür ediyorum.
be...n
Dt.Aybüke Bedir'e dişelerim için geldim.Kayseride ilk ve tek olan bir cihazı hastanelerine getirmişler.Beklemeden hızlıca 2 saat içinde yeni dişelrime kavuştum..Hikayem burada bitmedi.Yüzümde bir takım kırışıklıklar vardı.Botox yaptığını öğrendim.Kafama takılan bu imce çizgilerdende beni kurtardı ve bu yorumu yazmama vesile oldu.Ondan çokkkk memnunum.Allah seni mesleğinde daha başarılı yapsın güzel kız.Herkese öneriyorum Aybüke hanımı ..sevgiler/ Kayseri Berna Turan
Dt. Aybüke Bedir
Beni tercih ettiğiniz için ve bu güzel düşünceleriniz için bende size teşekkür ediyor,sağlıklı günler diliyorum.
kü...y
Eskiden rahatça gülemezdim ama artık böyle bir sorunum yok. Gerçekten çok iyiler hiçbir sorun çıkmadı.
Aybüke Bedir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Bedir, Diş Hekimi. Size Aybüke Bedir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Tam Diş Protezi, X-Ray.
Aybüke Bedir adresi nerede?Aybüke Bedir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Bedir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybüke Bedir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aybüke Bedir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybüke Bedir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aybüke Bedir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Bedir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybüke Bedir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybüke Bedir hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Aybüke Bedir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybüke Bedir hangi sigortaları kabul ediyor?Aybüke Bedir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri