Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu +24 daha fazla

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Özel Sadem Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

1995 yılı Amasya doğumlu olan Aybüke İpek Atik 2013-2018 yılları arasında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden derece ile mezun olmuştur.

2019-2020 yılları arasında Alanya’da özel bir poliklinikte görev yapmıştır. 2020-2023 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

2023 yılı itibariyle SADEM Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Bayramyeri Şubesinde çalışmaktadır. Çocuklarda koruyucu uygulamalar, diş travmalarının tedavisi, çocuklarda estetik diş hekimliği uygulamaları, genel anestezi altında diş tedavileri gibi pek çok alanda çocuklara sağlık hizmeti sunmaktadır.

Röportaj

Konum: Özel Sadem Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuk Diş Tedavisi

Oğlumun kanal tedavisi , 4 dolgu ve diş taşı temizliği yapıldı. Şimdiye kadar korkudan yaptıramadığımız dişlerimizi Dr Hanımın etkili güzel iletişimiyle kısa sürede hepsini hallettik. Çok memnun kaldık. Çocuklarınızın diş tedavisinde sorun yaşıyorsanız beklemeden direk Aybüke hanıma gitmenizi tavsiye ederim

Konum: Özel Sadem Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Oğlumun diş tedavileri için araştırıp tavsiye üzerine aybüke hanıma geldik karşılaması ilgisi o kadar güzeldi ki doktorumuza bayıldık dolguya başlamadan önce bütün süreci yapacağı işlemleri tane tane anlattı oğluma. Tedavilerimiz çok rahat geçti o kadar tatlı ve sevecen yaklaştıki oğluma hiç sıkıntı çıkmadı bir insana mesleği bu kadar yakışır diyebilirim çok memnun kaldık iyi ve kaliteli bir diş hekimi arayan herkese tavsiye ederim biz doktorumuzu çok sevdik

Oğlumuzun diş ağrısı için doktora gittik. Sosyal medyadaki yorumlar aracılığıyla kendisine gitmeye karar verdik. İlk muayene deneyimimizden sonra çocuklara olan yaklaşımı, tutumu ve sabrı hoşumuza gitti. Daha sonra belirlediğimiz tarihlerde bir dolgu ve bir tam kanal tedavisini ayrı ayrı gerçekleştirdik. Çocuğumuzun ilk diş doktoru deneyimiydi. Ailecek fazlasıyla endişeliydik ancak kurmuş olduğu doğru iletişim sayesinde bunların üstesinden geldik. Yaptığı işlemlerde çok başarılı ki herhangi bir eksik veya devamında bir ağrıyla karşılaşmadık. Kendisinden çok memnun kaldık. Tabii ki böyle hekimlerin var olması sevindirici. Hem ailem hem de çevrem için gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.

Y

Doktorumuza bir arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık. Çocuğumun dişlerinde 8 tane çürük vardı. Aybüke Hanım bize bu dişlerin anestezi almadan yapılamayacağını söyledi. Biraz korkmamıza rağmen doktorumuza güvendik ve evladımızı ona teslim ettik. Ama doktorum başarılı bir operasyon geçirerek oğlumun dişlerini çok güzel bir şekilde yaptı. Çok memnun kaldık. Doktorumuzu herkese tavsiye ederiz.