Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Davranış Bozuklukları
Destekleyici Psikoterapi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Uzm. Kl. Psk. Aybüke İrem Şahin - Ema Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
Uzm. Kl. Psk. Aybüke İrem Şahin - Ema Psikoloji
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Fobilerden Kurtulmak
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Yas Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Uzm. Kl. Psk. Aybüke İrem Şahin - Ema Psikoloji
Lisans mezuniyetim sonrasında Klinik Psikoloji programında tezli yüksek lisansıma başladım. Yüksek lisans sürecimde klinik derslerimi tamamlayıp 1 yıl boyunca süpervizör eşliğinde ArelPam Danışmanlık Merkezin’de danışanlarımla görüşmelerimi sürdürdüm. Ardından yüksek lisansımı bitirdim ve İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde H1 kadın servisindeki çalışmalara stajyer psikolog olarak katıldım. Staj sürecimde Travma ile çalışma, Kişilik Bozuklukları eğitimlerini aldım. Bu süreçte aynı zamanda BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) eğitimimi, toplam 98 saat süren 7 temel modülden oluşan Panik Bozukluk, Agorafobi, Sosyal Anksiyete Bozukluğu, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB), Obsesif- Kompulsif Bozukluk (OKB), Majör Depresyon, Yeme Bozuklukları ve Kişilik Bozuklukları çalışma alanlarında tamamladım. Hali hazırda Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Psikoloji Doktora eğitimine devam etmekteyim. Ayrıca LÖSEV, Yeşilay ve TEMA gönüllüsüyüm.
ö....k
Kaybettiğim korkum vardı. Tavsiye üzerine başvurdum. Tatildeyim, ara verdim. Tekrar gideceğim. Kendisinden memnunum. Kendimi çok iyi hissediyorum. 2-3 ay gittim. Seansların bana çok olumlu etkileri oldu. Herkese tavsiye ederim.
a....ç
Zor bir süreçten geçiyordum. Desteğe ihtiyacım olduğu için kendisine ulaştım. 3-4 aydır gidiyorum. Seansların bana yararı oldu. İlk zamanlara göre çok çok daha iyiyim. Aybüke Hanım beni iyi hissettirebilmesi için elinden geleni yapıyor. Tüm bilgilerini kullanıyor. Ben memnunum.
m....b
Kendimi iyi hissetmediğim için başvurdum. Zaman olarak disiplinli bir uzman. Bana anlayışla yaklaşıyor. Çözüm odaklı birisi. Egzersizler veriyor. Çoğu egzersizin faydasını gördüm. Danışanını önemsiyor. Hatırlaması ve takip etmesi beni rahatlatıyor. Geç saatlerde de terapi yaptık.
i̇...t
Benim kişisel problemlerim vardı. 12-13 seanstır gidiyorum. Kendim araştırarak buldum ve başvurdum. Olumlu ilerliyoruz. İlk başlarda depresif bir insandım, şu an daha olumlu bir insanım. Aybüke Hanım'ın çok uyumlu ve anlayışlı bir uzman olduğunu düşünüyorum. Beni rahatlatıyor. Memnunum kendisinden.
i̇...
Mükemmel iletişim ve yüksek sabır . Benim için çok iyi gidiyor . Doğru bildiğim yanlışları , yanlış bildiğim doğruları görüyorum
Aybüke hanım sayesinde obsesif düşüncelerimle nasıl baş etmem gerektiğini öğrendim ve bu düşüncelerim şu an hayatımı daha az işgal ediyor. Ayrıca kurduğu iletişim ve yarattığı terapi deneyimi benim için çok değerli bir süreç oldu, ondan çok şey öğrendim.
yu...s
Depresyon döneminde Aybüke hanımla tanıştım. Bütün hayatım değişti. Onun sayesinde benliğimi buldum. Artık hayatı kaçırmadan yaşıyorum.
de...z
Aybüke hanım ile anksiyetemi yendim. Takıntılarım yok oldu. İşinde çok profesyonel bir psikolog. Harika bir dinleyici. Kendimi keşfetme yolunda harika bir yol gösterici oldu.
Kendisinin seans boyunca oluşturduğu atmosfer sayesinde çok rahat hissettim. Kesinlikle bir şeyleri anlatmakta zorluk çekiyorsanız kendisini öneririm adeta boğazınızın düğümünü açıyor. Kesinlikle kendisi ile seanslarıma başladıktan sonra çevremin de bende farkettiği gözle görülür değişimler yaşadım pozitif yönde. İşini hakkıyla ve layıkıyla yapan son derece pozitif ve aynı zamanda profesyonel biri.
Aybüke Hanım'ın mesleki bilgisinin yanında şefkatli, destekleyici tavrı yargılanacağımı düşünmeden kendimi kolayca açabilmemi sağladı. Daha önce de psikoterapi geçmişim olmuştu ama şu an Aybüke Hanım sayesinde terapi sürecimde kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Aybüke İrem Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke İrem Şahin, Psikoloji. Size Aybüke İrem Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği.
Aybüke İrem Şahin adresi nerede?Aybüke İrem Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Kaptan, Mah. Sezer Doğan Sok. No:20 Kat:5 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke İrem Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybüke İrem Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aybüke İrem Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybüke İrem Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aybüke İrem Şahin hangi dilleri konuşuyor?Aybüke İrem Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aybüke İrem Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke İrem Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybüke İrem Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybüke İrem Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Aybüke İrem Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybüke İrem Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Aybüke İrem Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar