Denizli
Doktor Muayenehanesi
Lisans eğitimi boyunca Denizli Servergazi Devlet Hastanesi, İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve birçok klinik ve görev yaptı.
Obeziteye Genel Bakış ve Metabolik Cerrahi Sempozyumu, Sporcu Sağlığı ve Beslenmesi’nde Multidisipliner Yaklaşım, Kronik Hastalıklarda Malnütrisyon, Mikrobiyotada Klinik Yaklaşımlar Çocuk Beslenmesinde Çözüm Odaklı Yaklaşımlar Sempozyumu gibi önemli sertifika programlarına katıldı.
International Academy of Nutrition and Dietetics eğitimi ile Uluslararası Fitness Nutrition Specialist (FNS) ünvanı almaya hak kazandı.
Üniversite yıllarında farklı dallarda da çalışma şansı bularak insan ilişkilerini geliştirdi.
Online beslenme danışmanlığı ile başladığı meslek hayatına 2019 yılından beri de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde obezite, kilo yönetimi, hastalıklarda beslenme, gebe ve emziklilikte beslenme, çocuklarda beslenme ve sporcu beslenmesi gibi dallarda danışanlarına hizmet vermiştir.
g...
Aybüke Hanım'a sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Çok tatlı, çok iyi bir diyetisyen. 8 ay kadar devam ettim. çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.
p...
Sağlıklı beslenme konusunda başvurdum. Daha önceden tanıdığım bir uzman olduğu ve bana çok faydası dokunduğu için tekrar tercih ettim. Bana her zaman güvenilir ve sonuç odaklı hizmet verdiği için çok memnunum ve tabi ki yakın çevremdekilere de tavsiye ettim hatta Ailemden Aybüke Hanım'dan gelip destek alanlar var.
k...
Aybüke Hanım ile 1 buçuk yıl önce tanıştım bu süre içinde çok görüştük Aybüke Hanım'ın sayesinde çok şükür sağlığıma kavuştum yılardır kendim çok uğraştım bir türlü kilo veremiyordum Aybüke Hanım'ın sayesinde onun ilgisi alakası desteği görüşünün güler yüzlünün desteği ile istediğim kiloya ulaştım şu an çok şükür daha iyiyim ve enerjik hissediyorum. Tavsiye ederim.
h...
Ben çok kilolu olduğum için kilo vermek amacıyla Aybüke Hanım'a geçen sene kasımda görüşmeye başladım. Aybüke Hanım'a başladığımda 80 kiloydum onun verdiği diyet listesine harfiyen uydum ve sporla beraber yaklaşık bir yılda 20 kilo verdim. En son 61 kiloyu gördüm. Çok anlayışlı ve güler yüzlü bir uzman her şeyi açık açık anlatıyor ve sizinle özel olarak ilgileniyor. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.
h...
Aybüke Hanım'dan çok memnunum. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Çok güler yüzlü ve anlayışlı. Çevremdeki ihtiyaç duyan kişilere tavsiye ediyorum ve ulaşmasını sağlıyorum .
g...
Aybüke Hanım’a kilo verme ve sağlıklı beslenme süreci için başvurdum. Kendisiyle harika bir süreç geçirdim. Hem verimli hem de mutlu bir süreçti. Emeği ve desteği ile motivasyonumu kaybetmeden 12 kg verdim. Kilo veremediğim dönemde ise öyle motive edici heyecanlı bilgi veriyordu ki yanından mutlu ayrılmamı ve süreci büyük bir motivasyon ile devam ettirmemi sağlıyordu. Kesinlikle tavsiye ederim.
p...
Aybüke Hanım'a bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için başvurdum. Sürecin harika ilerlediğini düşünüyorum. Birlikte çok güzel yol aldık. Aybüke Hanım'ın enerjisi güler yüzü ve samimiyeti sayesinde bu süreci çok rahat ilerletiyorum. Çevreme tabiki tavsiye ederim.
a....
Aybüke hanımla bir senedir devam ediyorum. Daha öncede farklı deneyimlerim olmuştu fakat olumlu sonuçlar alamadım . Aybüke hanımın ilgili ve sıcak yaklaşımı sayesinde verimli ve rahat geçen bir senemiz oldu. İstediğim hedefe yaklaşmama iki kilom kaldı .Kendisinin desteği bu süreçte en büyük yardımcımdı.
b...
Uzmanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerinde başvurdum.
2 yılda çok fazla kilo aldığım için zayıflama ve sağlıklı yaşama geçmek amacıyla gittim.
Aybüke Hanım çok güler yüzlü bir diyetisyen. Şu an kilo verme aşamasındayım. Ben diyetisyenimden memnunum. Çevreme de tavsiye ederim
b...
Aybüke Hanım'a doktor tavsiyesi ile ulaştım. Sigarayı bırakmamın üzerine 10 kg kadar almıştım. Aybüke Hanım'la kendimi kötü hissetmeden, onun şefkatli dili ve motivasyonu sayesinde istikrarlı bir şekilde fazla kilomu verdim. En önemlisi verdiği kıymetli bilgilerle beslenme alışkanlıklarımı da düzenledim. Şimdi yine doğum sonrası kilolarım için kendisiyle görüşme halindeyim. Eminim yine çok güzel yol katedeceğiz. Herkese tavsiye ederim.
Aybüke Kaymakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Kaymakcı, Diyetisyen. Size Aybüke Kaymakcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Aybüke Kaymakcı adresi nerede?Aybüke Kaymakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Kaymakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybüke Kaymakcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aybüke Kaymakcı hangi dilleri konuşuyor?Aybüke Kaymakcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aybüke Kaymakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Kaymakcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybüke Kaymakcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybüke Kaymakcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Aybüke Kaymakcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler