Diş Hekimi Randevusu
Emirbeyazıt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Üntaş Residance B Blok Kat:2 Daire 6 No:12/6, Muğla
20'lik Diş Çekimi
Aybüke Kuranoğlu Aladağ Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
n...
12 numaralı dişimin kökü yıllar öncesinde erimiş iltihaplanmıştı ve 10 sene kadar tedavi sürecim oldu .Kendi dişim madde kaybı nedeniyle kökünden kırıldı. Tavsiye üzerine Aybüke Hanım'a gittim. Aybüke Hanım'ın uyguladığı tedavi çok başarılı geçti . Alanında başarılı bir doktor olmasının yanında çok iyi bir insan . Bana gülüşümü geri verdi .Her aşaması ile canla başla uğraşıyor. Ön dişim olduğu için diş eti nakli de gerekti. Ön dişim olduğu için diş eti nakli de gerekti. Ve diş eti nakli yapacak hoca ile de defalarca konuşup İzmir’den Muğla ya geldiği bir gün bu hizmeti de almamı sağladı. Bunları yapmak zorunda değildi. Dünyanın en güzel insanını koyun karşınıza ön dişi yoksa güzelliği bir hiç. Sadece dişimi değil gülüş tasarımıma kadar düşünüp, tas tamam ve çok mutlu bir şekilde ayrılmamı sağladı. Ben orada bir diş isterken o her şeyi düşünüp yaptı ve benim ömrüm dişçi koltuklarında geçti diyebilirim .Aybüke Hanım bir değerdir, çok kıymetlidir. Bence kendisiyle karşılaşan hastalar çok çok şanslı. Az bile anlatıyorum.
Aybüke Kuranoğlu Aladağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Kuranoğlu Aladağ, Diş Hekimi. Size Aybüke Kuranoğlu Aladağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Aybüke Kuranoğlu Aladağ adresi nerede?Aybüke Kuranoğlu Aladağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emirbeyazıt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Üntaş Residance B Blok Kat:2 Daire 6 No:12/6 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Kuranoğlu Aladağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybüke Kuranoğlu Aladağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aybüke Kuranoğlu Aladağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybüke Kuranoğlu Aladağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aybüke Kuranoğlu Aladağ hangi dilleri konuşuyor?Aybüke Kuranoğlu Aladağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aybüke Kuranoğlu Aladağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Kuranoğlu Aladağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybüke Kuranoğlu Aladağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybüke Kuranoğlu Aladağ hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aybüke Kuranoğlu Aladağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.