Vejetaryen Beslenme
Diyetisyen Randevusu
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi Hasan Varol Apartmanı No:105 Kat:5 Daire: 5, İstanbul
Heykeltraş
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
bu...
Aybüke hanım ile tanışmamız bizim için tam anlamıyla büyük bir şans.Şimdiye kadar bir çok diyetisyene gitdik ama malesef istedigimiz sonucu alamadık.Aybüke hanımla 2 hafta önce görüşme sağladık ve 1 hafta içinde 5,50 kg verdim.Öncelikle işini severek yapıyor. Sağlıkla alakalı tüm tahlil ve değerleri dikkatle analiz edip kisiye özel yaklaşım gösteriyor.Randevularda aksama yada bekleme olmuyor kesinlikle.Ayrıca ilgili bir diyetisyen.Diyet listesini oluşturduktan sonra gün içinde sürekli yazıyor,ilgileniyor,motive ediyor.Pozitiv enerjisi,detaylı açıklamalar yapması ve bir yorum yaparken kesinlikle altını doldurması size doğru yerde olduğunuzu kanıtlıyor.Yolumuz uzun,hedefe ulaşana kadar devam.Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
ay...
Aybüke hn ile yaklaşık 3 haftadır görüşüyoruz beni dinlemesi ve bana nasıl doğru beslenip doğru kilo verebileceğim konusunda çok yardımcı oluyor. Güleryüzü her soruma bilinçlendirerek cevap vermeside ayrıca bu işin bonusu kesinlikle tavsiyemdir.Sayesinde 3 haftada 6 kilo verdim
bu...t
mükemmel bir kadın daha önce de diyetisyene gitmiştim ama aybüke hanım çok fazla işinde iyi randevularım hiç bekleme aksama olmadan devam ediyorum 2 hafta da 5 kilo verdik beraber çok çok memnunum teşekkür ederim hersey için aybüke hanım
Kuzenimin arkadaşı vasıtasıyla ulaştım. Onun memnuniyeti üzerine randevu alıp geldim.
Kilo verme sürecinde destek olması amacıyla vücut şekillendirici ürünlerle ilgili olarak başvurdum. Ancak daha sonra diyetisyen hizmeti almaya karar verdim. Çünkü Aybüke hanım, bu alanda hem yetkin hem destekleyici tekniklerle vücudu bir bütün olarak değerlendiriyordu. Bunun ötesinde gerek mesleğine olan saygısı ve etik duruşu gerekse danışanlarına ticari kaygılarla değil bütüncül tedavi yaklaşımıyla bakması kendisiyle 7 ay gibi uzun bir süre çalışmamda etkili oldu, diyebilirim. Beden sağlığı ve yeme düzeni meselesine bir bütün olarak yaklaşması beğendiğim özelliği oldu. Çevreme tavsiye ediyorum.
Aybüke Hanım'a Sosyal Medya üzerinden ulaştım. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için ve profesyonel bir yemek listesi istediğim için başvurdum. Sürecim gerçekten harikaydı , Aybüke Hanım sayesinde 10 kiloya yakın kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum Aybüke Hanım gerçekten çok ilgili , işinde çok başarılı bir Diyetisyen. Aybüke Hanım'da en beğendiğim özellikler benim diyet hakkındaki tüm soru işaretlerimi cevaplandırması , benimle çok ilgili olması , nasıl sağlıklı bir şekilde kilo vereceğimi öğretmesi , diyet listeme sevmediğim şeyler yerine sevdiğim alternatifler koyması , seans sırasında gerçekten üzgün olsam bile güler yüzle seanstan çıkmam diyebilirim .Kesinlikle tavsiye ederim , sağlıklı kilo vermek isteyen , diyet yapmayı , kilo kontrolü yapmayı öğrenmeyi isteyen herkes Aybüke Hanım'a başvurabilirler.
Aybüke hanımdan memnun kaldım kilo verdim kendimi daha mutlu hissettim. İlk hafta yaklaşık 6-7 kilo kaybım oldu. Programlarıma rahatlıkla uyum sağladım. Güleryüzlü bir insan her zaman ulaşılabilir danışmak isteyen kişilere tavsye ederim.
Ben kendisinden çok memnun kaldım.G5 hizmeti almıştım çok memnun kaldım. Bacaklarımda incelme oldu. Portakal görünüm vardı hepsi kayboldu oğum için diyet programı aldım 1.5 ay içinde baya zayıflattı.7-8 kilo kaybımız oldu. Programlarına uyum sağladı. Her şeye kan değerlerine detaylı bakıp program hazırladı. Oğlum 11 yaşında sağlıklı besinlerle beslendi herhangi bir sağlık sorunu da yaşamadı. Ortamda aile ortamı gibi aybüke hanım da inanılmaz derece iyiler.
Kendisine başvurduğumda çok memnun kaldım. Çok kaliteli bir yer mesleğinde inanılmaz başarılı danışanlarına çok titizlikle yaklaşan güvenilir ve bu işi gerçekten mesleğine kendisini adayarak sağlığı gözeterek yapan bir danışman. Ben kilo vermek için tercih ettim aybüke hanımı.1.5 ayda 5-6 kilo kaybım oldu. Sağlıklı beslenmem konusunda çok faydalı oldu. Yeme şeklimdeki düzenimde çok fazla yanlışlarımı gördüm. Herkesin rahaltıkla gideceği güven duyacağı bilgisiyle insanlığı, karakteri, dürüstlüğü ile çok iyi biri. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
gö...
Cok ilgili sabırla sizi dinleyen sizin isteklerinize önem veren bir doktor.diyet psikolojisi tamamen yok oldu ve cok zevk alarak istediklerimi yiyerek zayıflıyorum.bu gerçekten harika bir duygu.iyi ki sizi tanımışım Aybüke hanım çok teşekkürler...
r.....
aybüke hanım ile 2 ay önce başladık sağlıklı beslenmeye hiçbir zaman diyet psikolojisi ile devam etmedik bana sağlıklı beslenmeyi öğretti ve hala devam ediyoruz bu süreçte cok fazla yağdan verip kastan aldım kendimi daha dinç hissetmemi sağladı. aradaki tatlı krizlerime girip moralim düştüğünde bile hemen güzel enerjisiyle beni cok kez motive etti şimdi 3. ayıma başlıyorum ve bu süreç benim için uzun bir süre devam edecek cunku kendisinin güzel enerjisine her zaman ihtiyaç duyacağım. iyi ki aybüke hanımı tanımışım
Aybüke Okutan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Okutan, Diyetisyen. Size Aybüke Okutan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Aybüke Okutan adresi nerede?Aybüke Okutan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi Hasan Varol Apartmanı No:105 Kat:5 Daire: 5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Okutan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aybüke Okutan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aybüke Okutan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybüke Okutan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aybüke Okutan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Okutan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aybüke Okutan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aybüke Okutan hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Aybüke Okutan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybüke Okutan hangi sigortaları kabul ediyor?Aybüke Okutan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler