Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frankfurter Dikkat Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Parent Pedagoji & Çocuk Gelişim Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Deneyimler:
• Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (Lisans) • KTO Karatay Üniversitesi (Yüksek Lisans) • Atatürk Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi • Erzurum Şehir Hastanesi • Erzurum Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe Müdürlüğü • Yakutiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi • Özelim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
le...i
6 Şubat deprem zamanı karşımıza çıkan tam bir melektir.çocuğumuzun korkularıyla yaklaşık 4 saat online de ilgilendi.Sonrasinda yine hiçbir bizim her sorumuzu cevapladı.Aradan iki yıl geçti,talebim üzerine çocuğumla yeniden online seansta ilgilendi.Keske aynı şehirde olsaydık,kesinlikle danisani olurduk.Tatli dilli,güler yüzlü, açıklayıcı,içten samimi yaklaşımından çok memnun kaldik.İyi ki iyi insanlar ve işini iyi yapan insanlar var.Mutlaka tavsiye ediyorum.
e....k
Güler yüzlü, sempatik, cana yakın bir insan kendisi. Oğlumun dikkat dagınıklığı ve yerinde durma ma gibi özellikleri vardı aybüke hanıma geldiğimiz süre zaafı içinde kısa zamanda kendini toparladı oğlum. Oğlumda emeği çok fazla kendisi işinde uzman
Aybüke hanım’a oyun terapisi için 7. Gidişimiz ve oğlumla birlikte iyileşiyoruz..
Başlarken oğlumda öfke kontrolü, söz dinleme bir kaç sebep daha vardı bunlarla baş etmeyi sınır çizmeyi öğreniyoruz evet bende öğreniyorum çünkü oğluma iyi geldiği kadar banada çok iyi geliyor.
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birisiniz.
Seanslara Başladığımız andan itibaren bazen karamsar, bazen hüzünlü, bazen mutsuz gözlerim dolu dolu çok ayrıldım oradan ama son 2 seferdir o kadar iyiyiz ki mutlu ve gülerek ayrılıyoruz bütün bi haftamız da daha enerjik ve daha güzel geçiyor kesinlikle emeğiniz çok fazla bunda..
Gitmek isteyipte acaba düşüncesi olana tavsiyemdir; düşünmeden sorgulamadan bu iyileşme sürecine başlamalısınız.
Sadece oğlumun gelişim sürecini desteklemediniz,
kaybolan duygularımı tazelediniz,
Oğlumun gitmek için gün saydığı Aybüke ablası iyi ki siz
el...
Çocuğumun 8. Aydan beri geçmeyen mastürbasyon alışkanlığı ve kreşe gitmek istememe,uyku saatine girmek istememe gibi sorunlara bağlı tuvalet skıntıları oluşmaya başlamıştı. Kızıma ve bize karşı göstermiş olduğu güler yüzü, samimiyeti ve alanında uzmanlığı ile tüm sorunlarımıza oyun terapileriyle, aile olarak bizi yönlendirmeleriyle Aybüke hanım ile çözüm bulduk. Çözümsüz hiçbir sorun olmadığını sadece yanlış yöntemler uyguladığımızı gördük.
Aybüke Ozan
Çok teşekkür ederim güzel cümleleriniz için. Süreç içerisindeki desteğiniz çok kıymetliydi.
r....s
Çocuğuma göstermiş olduğunuz ilgi sevgi ve yardımınız için minnettarım. Çocuğum Aybuke hanım sayesinde korkularının çoğunun üstesinden geldi . Artık daha sakiniz
ze...ı
Oğlumun çok zorlu dönemlerinde karşıma çıktı Aybüke hanım işin içinden çıkılmaz bir haldeyken gerçekten ilgisi yaklaşımı ve önemlisi tedavi ve bilgisi doğru adımları oğlumda çok etkili oldu. başarılarının devamını diliyorum.. İyi ki kesişmiş yollarımız diyorum..
Aybüke Hanım'a ergenlikteki oğlum için başvurdum. Eşimden ayrıldığım için bundan da etkileniyordu. Aybüke Hanım'ı görünce çok samimi geldi başladık. 10 üzerinden 10. Gayet ilgili bir uzman. Samimi olması beğendiğim özelliği oldu. Her konuda yardımcı oluyor.
Aybüke Ozan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Ozan, Çocuk Gelişimi. Size Aybüke Ozan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Denver Gelişim Tarama Testi.
Aybüke Ozan adresi nerede?Aybüke Ozan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Orta Mah. İşler Cad. Raşit Gülgün İş Merkezi No:6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Ozan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aybüke Ozan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aybüke Ozan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybüke Ozan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aybüke Ozan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Ozan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aybüke Ozan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Aybüke Ozan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybüke Ozan hangi sigortaları kabul ediyor?Aybüke Ozan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.