Beyazevler Mah. Devlet Bahçeli Bulvarı No:18 Ali Gençgiyen Apt. Kat:1 D:1, Adana
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Almış Olduğu Eğitimler
1. Bilişsel Davranışçı Terapi
Temel Modül / Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği – Prof. Dr. Hakan Türkçapar, (2020)
Beceri Kazandırma ve Süpervizyon / Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği – Prof. Dr. Hakan Türkçapar, (2023)
2. Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi
Kuramsal Eğitim / Bilişsel Psikoterapiler Derneği – Prof. Dr. Vahdet Görmez, (2022)
3. Gottman Çift Terapisi 1. Düzey Eğitimi
Psikoloji İstanbul, (2020)
4. Ritim ve Müzik Unsurları ile Terapi / Ritmoterapi
(2022)
5. Gottman Çift Terapisi 1. Düzey Eğitimi
Psikoloji İstanbul, (2020)
6. Oyun ve Masal Terapisi
Şebnem Kartal Sosyal Bilimler Enstitüsü, (2018)
7. Motivasyonel Görüşme Teknikleri
Prof. Dr. Kültegin Ögel, (2021)
8. Somatik Deneyimleme Giriş Modülü
Somatik Deneyimleme Türkiye, (2023)
9. Moxo Dikkat Testi Eğitimi
Moxo Türkiye, (2023)
10. Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulayıcı Eğitimi
Elon Danışmanlık, (2019)
Aybuke hanimla çift terapisi sürecinde çok güzel ilerlemeler kaydettik. İliskimizdeki problemleri tespit etmek ve nasil cozecegimizi ogrenmek cok iyi geldi. İletisimi, sicakkanliligi ve bilgi birikimi bize cok iyi geldi
Aybüke hanımla seanslara başladığımız zaman kendimi çok kötü hissettiğim bir zaman dilimindeydim. Fakat kendisi ile görüşmeye başladığımızdan itibaren o benim kötü zamanlarımı aşmama çok yardım etti üstelik bunu online olarak gerçekleştirdi. Hayata karşı birçok farklı bakış açısı kazanmama yardımcı oldu. İşinde çok iyi bir psikolog herkese tavsiye ederim.
b....a
Aybüke Hanım ile ilişkimdeki sorunların içinde kaybolurken bu sürece başladım. Anlattığım her seyi şefkatle ve özenle dinlemesi, sorduğu sorularla beni cevaba götürmesi bana çok iyi geldi. Bu süreçte bakış açılarım değişti diyebilirim
Aybüke Hanım için içimden çok şey yazmak geliyor o benim hiç geçeceğinden ümitli olmadığım panik ataktan sadece online olarak gerçekleştirdiğimiz seanslarla kurtardı. O kadar içten, o kadar anlayışlı, o kadar severek yapıyor ki mesleğini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
zc...k
Aybuke hanimla öfke problemim üzerine görüşme sağladık. Öncelikle bazı test kağıtları verdi ve çözmemi istedi. Sonrasında bana karşı tutumu ve yaklaşımı çok iyiydi. Problemimi aşmış olmak beni çok iyi hissettirdi.
Aybüke Sümeyye Topal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aybüke Sümeyye Topal, Psikoloji. Size Aybüke Sümeyye Topal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Evlilik Terapisi.
Aybüke Sümeyye Topal adresi nerede?Aybüke Sümeyye Topal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beyazevler Mah. Devlet Bahçeli Bulvarı No:18 Ali Gençgiyen Apt. Kat:1 D:1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aybüke Sümeyye Topal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aybüke Sümeyye Topal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aybüke Sümeyye Topal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aybüke Sümeyye Topal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Aybüke Sümeyye Topal hangi dilleri konuşuyor?Aybüke Sümeyye Topal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aybüke Sümeyye Topal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aybüke Sümeyye Topal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aybüke Sümeyye Topal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Aybüke Sümeyye Topal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aybüke Sümeyye Topal hangi sigortaları kabul ediyor?Aybüke Sümeyye Topal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar