Aybüke Türkseven, Beykent Üniversi’nde Psikoloji lisans eğitimini tamamlamıştır. Psikoloji lisans eğitimine devam ederken Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yataklı servis ve polikliniklerde 6 ay, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde de 1 ay boyunca stajyer psikolog olarak çalışmıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Prof. Dr. Kültegin Ögel’den Bilişsel Davranış Terapi eğitimini ve Türk Psikologlar Derneği’nden MMPI test eğitimini almıştır. Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimini ‘Cinsel İşlev Bozuklukları ile Evlilik Uyumu Arasındaki İlişki’ tez çalışmasının dergide yayınlanmasıyla tamamlamıştır. 2017 yılından itibaren 5 yıl Özel Bilge Hastanesi ve 3 yıl Türk Kızılayı Hastanesi'nde klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Meslek hayatında TRT Haber gibi televizyon kanallarında röportajlar vermiştir. Şema Terapi alanında ise Şema Terapi Enstitüsü'nden Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak ile ISST onaylı sertifika almıştır. Aybüke Türkseven, şu an Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Çift Terapi gibi çeşitli terapi yöntemlerini kullanarak seanslarını sürdürmektedir. Aktif olarak yüz yüze sürdüğü seanslarını doktora eğitimi süreci sebebiyle online olarak sürdürmekte ve çeşitli terapi teknikleriyle danışanlarına destek olmaktadır.
Aybüke Türkseven’in yaklaşımı, her bireyin kendine özgü bir dünyası olduğuna inanan, empatik ve çözüm odaklı bir terapi süreci sunmaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Nakit

Uzm. Kl. Psk. Aybüke Türkseven

Röportaj

Konum: Uzm. Kl. Psk. Aybüke Türkseven Randevu

Aybüke hanımla sürecim iki sene önce başladı,bu uzun süreçte bana gerçekten çok yardımcı oldu ve çok yol kat ettik. Aybüke hanıma geldiğim ilk gün ile bugün arasında çok büyük değişimler ve farkındalıklar yaşadım, bu zamana kadar bir çok psikolog ile görüştüm ama en uzun süre terapi aldığım harika bir psikolog. kendisine minnetarım bugün, bu farkındalıklara ve ilerlememe yardımcı olduğu için

Konum: Aybüke Türkseven Randevu

Aybüke Hanıma kaygı ve belirsizlikle baş edememe sorunlarım üzere gittim ve çok verimli bir terapi süreci geçirdim. İçtenlikle dinleyen samimi yapısı kendisine hızlı bir şekilde güven oluşturmamı sağladı. İhtiyaç duyduğum her zaman terapi almaya devam edebileceğim bir terapist.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Anksiyetem olduğunu fark ettiğim de Aybüke hanımla olan sürecimiz başladı. Öncelikle yüz yüze başlayan terapilerimize online olarak devam ediyoruz. Başlangıcım da anksiyetem çok yoğundu ara ara panik atakda oluyordum. Sıkıştığım konuları Aybüke hanımla ele aldıkça sıkışık ve çözemediğim konuları çok daha iyi çözümlemeye başladım. Aybüke hanımın içten ve profesyonel yaklaşımı sayesinde iyileşme sürecimi keyifle devam ettiriyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Geçen sene başladı Aybüke hanımla sürecim, o zamandan beri benimle kurduğu diyalog ve beni içimdeki gerçekleri kabul etmeye destekleyen tavrı en çok hoşuma giden nokta. Onunla olan sürecimde kendimi sevmeyi öğrendim ve sınırlarımı fark edip, hak ettiğim ve istediğim hayatı şekillendirmeye başladım. Bunu yapmaya devam ediyoruz, bana kendimi dinleme ve fark etme fırsatı verdiği için aldığım terapi süreci benim için çok değerli. Onunla olan sürecimden sonra herkese tavsiye ettiğim şeydir terapi alıp iyileşmeyi seçmek

T
Konum: Aybüke Türkseven Randevu

Değerli Aybüke Hocamdan yaklaşık 1 sene çift terapisi aldık. Kendisi ile yaptığımız seanslar çok faydalı oldu. Kendisi alanında uzman ve çok iyi yol haritaları veriyor.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendisiyle bir tanıdık aracılığıyla Eylül ayında tanıştık. Yüz yüze başlayan seanslarımız sonrasında online olarak devam etmektedir ve bu benim için çok daha güzel oldu. Kendisinin o kadar pozitif bir enerjisi var ki sizi de etkilememesi imkansız. Altından kalkamayacağıma inandığım bir sıkıntım hakkında,çok güzel yol katettik ve hala da devam ediyoruz. İşine olan saygısı ve sevgisi yadsınamaz bir gerçek. Bu da onu başarıya ulaştırıyor. Bu yola kendisiyle başlayıp devam ettiğim için çok şanslıyım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

aybüke Hanım ile yüz yüze başlayan yolculuğuma online olarak devam ediyorum. Sürecin kalitesinden hiçbir şey eksilmedi. Fiziksel sonuçları olan sorunlarım için kendisiyle iletişime geçmiştim. Süreç içinde fiziksel problemler tamamen ortadan kalktı. Şu an hem iş hem aile konusunda çok daha sağlıklı kararlar verebiliyor ve kendi iç sürecimi sağlıklı bir şekilde yönetebiliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aybuke hanim, terapi sürecimde bana çok destek oldu. Samimi, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımıyla kendimi rahatça ifade edebildim. Sorunlarımı anlamama ve onlarla başa çıkabilmeme yardımcı oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Aybüke Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım. En iyi terapistlerden birisi bence iş konusunda bazı sorunlar ve endişeli durumlar yaşadığım bir süreçte kendisinden destek aldım. Onun sayesinde işlerim oldukça yoluna girdi. Endişe ve kaygılarımı yönetmeyi öğrendim. Çok minnettarım kendisine, umarım daha fazla insanın hayatını o güzel dokunuşları ile yeniden canlanmasını sağlar

Konum: başka bir yer

Aşk hayatımda çok mutsuzdum aybüke hanım bana hayatın güzelliklerini görmemi gözlerimi açmamı gösterdi hayatın aşktan ibaret olmadıgını daha önemli şeylerin olduğunu gösterdi yüksek enerjisi tatlı dili ile hep yanımda oldu hayata daha iyi tutunmamı sağladı iyi ki karşılaştık sevgiler.