Anez Psikoloji
Prof Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi, Ikidede apartmanı, No:35 Daire:8 Kat:2 Bostancı, Kadıköy

Nakit, Kredi kartı

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +22 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +18 daha fazla

Ayça Afra Tombul - Ataşehir
Ataşehir Atatürk Mahallesi, Vatan Caddesi, No:32, Ataşehir,İstanbul, Ataşehir, İstanbul

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +22 daha fazla

Ayça Afra Tombul - Şişli
Fulya Mahallesi, Aytekin Kotil Caddesi,No:27, D:9 İnci Apartmanı,Şişli,İstanbul, Şişli, İstanbul

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +24 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Psikodinamik Psikoterapi

Ayça Afra Tombul - Ataşehir

Fulya Mahallesi, Aytekin Kotil Caddesi,No:27, D:9 İnci Apartmanı,Şişli,İstanbul, İstanbul

Ayça Afra Tombul - Şişli

Psikolojik Danışman Ayça Afra Tombul’un çoğunlukla çalıştığı alanlar; depresyon, öfke problemleri, ergenlik dönemi ruhsal problemler ve çocuk merkezli oyun terapisi, kişilik bozuklukları (borderline, bipolar, narsisistik, OKB, histriyonik) ve yeme bozukluklarıdır.

Psikolojik Danışman Ayça Afra TOMBUL 5 Yıllık İngilizce lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimi esnasında Uğur Okullarında staj yapmış ve bu süreçte okula uyum, ergenlik süreci, anne baba tutumları ile ilgili çalışmalarını yürütmüştür. Ayrıca Anez Psikoloji de oyun atölyelerine destek olup, oyun atölyeleri düzenlemektedir. 2022 Eylül ayında Topkapı Üniversitesinde genel Psikoloji alanında uzmanlık eğitimine başlamıştır.
Çocuk ve Ergen Psikolojisi alanında almış olduğu eğitimler ve süpervizyonlar sayesinde çocuk, ergen ve ailelerle terapi yapabilmek adına yetkinlik kazanmıştır. Kişisel gelişimine katkı sağlamak adına süpervizyon desteği almakta ve çeşitli eğitimlere katılmaya devam etmektedir.

Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünün yanı sıra Dr. Görkem Gökçelioğlu’ndan Psikodinamik Psikoterapi eğitimini almış ve süpervizyonlarını Psikodinamik alanda da tamamlamıştır. Danışanlarını her iki ekole göre kabul ve takip etmektedir.

Aldığı Eğitimler;
• Kum Tepsisi Terapisi
• Filial Terapi

Uyguladığı Testler;
• MOXO Dikkat Testi
• Objektif Testler (MMPI, Gessell Gelişim Testi, Catell 2A Zeka Testi, Peabody Resim Kelime Testi, Catell 3A Zeka Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Bender Gestalt Algı Testi, Porteus Labirentleri Zeka Testi, Benton Görsel Bellek Testi, GoodEnough Testi, Draw a Person, AGTE, Standardize Mini Mental Testi)
• Çocuk Resim Analizi
• Yetişkinler İçin Zeka Testi (WAIS)

Uzmanlık Alanları;
• Uyku Sorunları
• Yeme Sorunları
• Dürtü Bozukluğu
• Yıkıcı Duygu Durum Bozukluğu

Ayça Hanım ile tanışmamız hayatımı kolaylaştırdı. Kızımın antibiyotik kullanımı sonrası bağırsağı sistemi bozuldu, bunun sonucunda kaka tutma problemi ile karşılaştık. Aylarca uğraştım. Ayça Hanım çok kısa sürede bu problemimizi ortadan kaldırdı, bunun gibi birkaç sıkıntımıza da çözüm oldu.

Ayça Hanım'a bir arkadaşımız tavsiyesi ile gittik, 3.5 yaşında oğlumuz için. Bez bırakma konusunda problem yaşıyorduk. 4. görüşme sonunda oğlumuz bu problemi çözdü. Bunun yanında anne ve baba olarak bizde yapmamız veya yapmamamız gereken konuları öğrenmiş olduk. Bizim için çok faydalı oldu bu süreç. Ayça Hanım özellikle çocuklar ile iletişimi çok güzel. Birçok arkadaşımıza kendisini tavsiye ettik. 1 ile 10 puan arası bir puanlama yapmam gerekirse 10 veririm.

Ayça Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Oğlumun kaygıları vardı, onun için destek almak istedim. Ayça Hanım ile sürecimiz çok olumlu devam ediyor. Bana bağımlı olan oğlum artık odasında tek başına uyuyor, tek başına bahçeye çıkıyor, kendi öz bakımını kendisi yapıyor (4,5 yaşında). İhtiyacı olduğunu düşündüğüm herkese de tavsiye etmeye devam ediyorum. İlk başladığımızda OKB'ye doğru giden oğlum 3. haftada çok değişim gösterdi. Ayça Hanım çok ilgili ve çok donanımlı biri, iyi ki tavsiye edilmiş ve kendisi ile çalışmaya başlamışız.

Konum: Anez Psikoloji Çocuk ve Ergen Psikolojisi

1 senedir kızımı götürüyorum ve çok memnunuz. Kızım artık eskiye göre daha mutlu ve konuşkan. Anlayışlı, iyi ve işine çok hakim.

Y

Daha önce hizmet almış olan bir aile dostumuzun referansı ile ulaştık.
6 yaşında oğlumuzun hareketliliği ve uyumluluğu konusunda destek almak için başvurduk.
İlk seanstan itibaren olumlu gelişmeler yaşandı, oldukça memnunuz ve halen danışmaya devam ediyoruz.
Hem kendisi hem de bulunduğu kurum çok yardımcı oluyorlar, tavsiye ederim.

Ö

Ayça Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Sürekli uyumak istiyordum. Mutlu değildim. Süreç boyunca bana ilettiği sorularla düşünmemi sağlıyordu. İyi ki bu yolda eşlik etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Anez Psikoloji Randevu

Psk. Dan. Ayça Afra Tombul’ a kardeşimin tavsiye ettiği Anez Psikolojik Danışmanlık Merkezi sayesinde ulaştık. Oğlumuza sınır koyma ve kardeş kıskançlığı ile baş edebilme konusunda ebeveyn olarak çok zorlanıyorduk bu nedenle başvurduk.
Biz ailecek çıktığımız bu süreçte Ayça Hanım sayesinde oğlumuz ve kendimiz ile ilgili bambaşka şeyler öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz. Ve benim deyimimle Ayça Hanım bizim hayatımızın şansı.

Psk. Dan. Ayça Afra Tombul’a kardeşimin tavsiye ettiği Psikolojik Danışmanlık Merkezi sayesinde ulaştık. Oğlumuza sınır koyma ve kardeş kıskançlığı ile baş edebilme konusunda ebeveyn olarak çok zorlanıyorduk bu nedenle başvurduk. Ayça Hanım ile daha ilk seansımızı gerçekleştirip çıktığımızda doğru yerde olduğumuzu anlamıştık ve bu süreç boyunca da yanılmadığımızı gördük. Ayça Hanım sahip olduğu profesyonelliği, donanımı, güler yüzü, her zaman ulaşılabilir oluşu ile bu sektörde karşılaşabileceğiniz nadir psikolojik danışmanlardan bir tanesi… Biz ailecek çıktığımız bu süreçte Ayça Hanım sayesinde oğlumuz ve kendimiz ile ilgili bambaşka şeyler öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.

P

Referans ile ulaştım, oğlumda ki hırçınlık ve dikkat dağınıklığı ve duygusal çöküntü sebebiyle ulaştım. Süreçten çok memnunuz baya yol ilerledi okuldan gelen şikayetler bitti, sosyal olarak daha uyumlu ilişkiler kurmaya başladı. Dersleri konusunda daha sorumluluk bilincinde oldu. Ayça Hanım çok ilgili bir hanımefendi seans dışında da ihtiyaç duyduğumuz her an iletişim kurabiliyoruz kriz yönetimi ve yönlendirmeleri bizi aydınlatıyor.

Konum: Ayça Afra Tombul - Ataşehir Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Ayça hanıma oğlumun hiperaktivite ve öfke sorunu nedeniyle gittik. Kendisi bize bu süreçte çok yardımcı oldu herzaman her sorunda iletişim halindeyiz. Ayça hanıma başvurduğumuzda ilaç kullanıyorduk şuan ilacıda bıraktık ve çok daha iyiye gidiyoruz.