3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +1 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +4 daha fazla

Schroth Yöntemi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ante Sağlık

Fizyoterapist Ayça Albay İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldu. İkinci üniversite olarak başladığı Anadolu Üniversitesi  Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümündeki tahsil hayatı ise devam etmektedir.
Mesleki kariyerine İzmit Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde başlayan Fizyoterapist Ayça Albay devamında Tuzla Gisbir hastahanesinde, İzmit VM Medical Park hastanesinde ve son olarak Johns Hopkins  Medicine Anadolu Sağlık Merkezi’nde yaklaşık bir yıl staj yaparak çalışma fırsatı buldu.
Mesleki gelişimine katkısı olacağına inandığı için birçok eğitim, kurs, kongre ve seminere katıldı. Bu şekilde yenilikleri daha yakından takip edip bunları uygulama fırsatı bularak insanların sağlık sorunlarına çözüm üretmeyi amaçlamaktadır. Mesleğinin bir parçası olarak kişiye özel egzersiz uygulamaları alanında uzmanlaşmak ve bunu hastalarının tedavi programlarına dahil ederek sağlık hizmeti verebilmek için İstanbul Klinik Pilates Federasyonu’ndan Mat ve Reformer Klinik Pilates Temel Eğitmenlik Eğitimi ve APPI Physiotherapy and Pilates İnstitute’den Matwork Level 1 ve Prenatal-Postnatal Hamile Pilatesi ve yine APPI İnstitute'den Skolyozlu bireyelere özel egzersiz programının oluşturulduğu Pilates For Scoliosis eğitimlerini aldı.

Skolyoz gibi omurga deformitelerini düzeltmek için geliştirilmiş uluslararası geçerlilikte egzersiz metodu olan ve fizyoterapistler tarafından uygulanan ISST-İnternational Schroth Three Dimensional Scoliosis Therapy- Schroth 3 boyutlu terapi yöntemi eğitimini tamamlayarak "Schroth terapisti" ünvanı aldı. Aktif olarak skolyoz ve omurga deformitesi olan bireylerle Schroth Egzersiz seanslarını gerçekleştirmektedir.

Bir parçası olmaktan gurur duyduğu Ossa Clinic Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezinde Fizyoterapistlik mesleğiyle beraber Manüel terapi, Schroth Terapi, Klinik Pilates Eğitmeni olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon teknikleri ile birçok hastalığın tedavisinde etkin rol oynamaktan, insanların hastalıklarından kurtulması, ağrılarının azalması ve yaşam kalitelerinin artmasında pay sahibi olmaktan büyük bir mutluluk duyan  Fzt. Ayça ALBAY Ossa Clinic Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezinde hizmet vermektedir.

Ç
Konum: Ante Sağlık 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi

Skolyozum için 1 yıl Ayça Hoca ile çalıştım çok memnun kaldım. Seanslar sırasında çok nazik, güler yüzlü ve anlayışlıydı. Hareketleri gayet net şekilde anlattı. Memnun kaldım tavsiye ederim.

Konum: Ante Sağlık 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi

Skolyozum için 4 ay Ayça hocayla beraber çalıştım işi hakkında bilgili ve çok sıcak kanlı birisi. Başlangıçta 27° olan skolyozum 4 ayın sonunda 0° indi. Gerçekten işini hakkıyla yapan biri.

Konum: başka bir yer Diğer

Çok ilgili ve dikkatli , ben skolyoz tedavisi için gidiyorum ve çok memnunum

Konum: Ossa Sağlık ve Fizyoterapi Merkezi Manuel Terapi

Ayça hanıma boyun düzleşmesi, boyun fıtığı ve hafif dereceli skolyoz için başvurdum. 4 seans manuel terapi uyguladı ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Pilates ile de devam edicem. Çok güler yüzlü, dakik birisi, sorduğum her soruyu dikkatle dinleyip açıkladı,çok güzel ilgilendi. Kendisini çok sevdim ve çok memnun kaldım. Güler yüzü ile insanı zaten rahatlatıyor. İlk defa ağrısız bir gün geçirdim diyebilirim, manuel terapinin daha ilk seansında ağrılarım baya azaldı. İyi ki sizi tanımışım. Herkese tavsiye ederim, çok iyi bir fizyoterapist.

K

Ayça Hanıma internet üzerinden ulaştım. Skolyoz tedavisi için başvurdum ve kendisi ile geçirdiğim seanslardan memnun kaldım. Çevreme tavsiye ederim.

Z

Tavsiye ile ulaştık. Skolyoz nedeniyle başvurdum. Kendisi samimi, güler yüzlü cana yakın biri. Sadece fizik tedavi açısından değil ruhsal açıdan da rahatlık sağlıyor. Skolyozumda da 3 ayda mükemmel değişim sağladı. Herkese tavsiye ederim.

Ayça Hanım'dan çok çok memnunuz. Kendisi ile görüşme sağladığımızda çocuğumun yüzde 10'luk skolyozu vardı. Yaklaşık 5 aylık tedavi sürecinde neredeyse sıfıra yakın düzelme var, tamamen düzeldi. Kendisi çok çok ilgili bir uzman. Ayça Hanım'a teşekkür ederim. Kendisini bu konuda herkese öneririm.

C

Kızımızın skolyoz rahatsızlığı ile alakalı bir dönem kendisiyle tedavi sürecimiz oldu ve bu süreçte kızımızın sağlık sorunuyla ilgili bize çok yardımcı oldu, destekleriyle kızımız sağlığına kavuştu ve seanslarımızı da tamamladık. Seans aldığımız süreçte çok anlayışlı ve yardımsever bir şekilde yaklaştı, bizi çok iyi yönlendirdi.

Ayça Hanım'dan çok memnunuz sonuç aldık çok başarılı birisi herkese referans oluyorum kızımın skolyozu vardı o yüzden başvurdum seanslara başladık sonunda flim çekildi bittiğini gördük süreçleri gayet iyi geçti.Kendisine araştırarak gittik diğer kzımında skolyozdan hastasıydı.Kızlarım araştırdı o şekilde gittik.Kızım çok memnun kaldığı için ben de çok memnunum hiç bir şikayeti olmadı çok iyi olduğunu çok güler yüzlü olduğunu söylüyor.

Ç

Ayça Hanımdan çok memnunum.Kızım fizik tedaviye gitmek istemiyordu İzmette çok dolaştım ama Ayça Hanım'a ulaştım.Ayça Hanım da en önemli kızım 13 yaşında hem onun beden dilinden hem de ruhundan anlıyor.Bizim ameliyat olduğumu doktor tarafından önerildi.Kızım omurga ameliyatı olduktan sonra bir tedavi vardı onun sertifikası İzmitte sadece 5 kişi de var birisi de Ayça Hanım o yüzden gittik.Kendisi çok teşekkür ederim.