Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Ayça Ersoy Kaleli
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Periodontoloji
Periodontoloji Cerrahi
Subgingival Küretaj
Ayça Ersoy Kaleli
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
y.....
Ayça Hocam’ı genel ağız sağlığı kontrolümü ve diş taşı temizliğimi gerçekleştirmek için ziyaret ettim. Gerek tedavi sürecindeki detaylı bilgilendirmesi gerekse sonrasında sürdürmem gereken bakım ile ilgili önerilerde bulunması hasta olarak beni çok memnun etti ve rahatlıkla tedavi sürecimi tamamlamamı sağladı. Elinin hafif olması da cabası :)
l.....
Ayça Hanıma genel bir kontrol için gittim. İlgisinden, vermiş olduğu bilgilerden ve müdahalesinden çok memnun kaldım. Titizliği ve sakinliği yanı sıra kliniğin fiziksel şartları ve ekipmanlarının temiz ve modern olması kısa sürede emin ellerde olduğumu anlamamı sağladı. Kendisini gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
Hocamız nazik, kibar bir insan. Kendisi işinin erbabı, çok ilgili, alakalı, işini iyi yapabilen, hastalarını memnun edebilen bir doktorumuz. Diş etimde şişme, büyüme, sarkmalar vardı kendisi tedavisini yaptı. Tedavimden memnun kaldım.
Ayça Hanım diş eti ameliyatımı yaptı ve aynı zamanda dişlerimi temizledi. Çok güleryüzlü ve olabildiğince canınızı acıtmadan sizi de dinleyerek sıkıntı olduğunda yardımcı olarak her şeyi yapmaya çalışıyor. Ben çok memnun kaldım. Kendisi sürecimde yanımda oldu.
Hasta
Diştaşı temizliği yaptırmak için başvurdum. Ayça hanım çok ilgili ve güleryüzlü karşıladı beni. Canım yanacak diye çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı, eli çok hafifmiş. İlginiz için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye edeceğim bir hekim.
Ayça Ersoy Kaleli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayça Ersoy Kaleli, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Ayça Ersoy Kaleli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Periodontoloji Randevusu, Periodontoloji Cerrahi, Randevu, Kontrol Randevusu, Kemik Grefti, Diş Eti Estetiği, Normal Randevu, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Dental Anestezi, Periodontoloji.
Ayça Ersoy Kaleli adresi nerede?Ayça Ersoy Kaleli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Fevzi Çakmak Sk. Barış Apt. No:1/1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayça Ersoy Kaleli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayça Ersoy Kaleli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayça Ersoy Kaleli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayça Ersoy Kaleli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayça Ersoy Kaleli hangi dilleri konuşuyor?Ayça Ersoy Kaleli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayça Ersoy Kaleli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayça Ersoy Kaleli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayça Ersoy Kaleli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayça Ersoy Kaleli hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayça Ersoy Kaleli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayça Ersoy Kaleli hangi sigortaları kabul ediyor?Ayça Ersoy Kaleli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.