Aile İçi İletişim Sorunları
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
i̇....
Ayça Hocama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Boşanma, çocuklarım ve eski eşimle ilişkimle alakalı, mutsuz ve sıkıntılı hissettiğim bir zamanda artık aşırı bunalmıştım. Çok faydasını gördüm. Soruları, söyledikleri hiç farketmediğim, aklıma gelmeyen şeyleri düşündürdü. Değerli ve tekrar güçlü hissettim. Sorunlarımın çözülebileceğine inandım ve tabiri caizse tekrar ayağa kalktım. İnsanî, işinin ehli, bilgili ve güvenilir bir psikolog. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
d.....
Ayça Hanum'a zorlandigim olaylar için terapi desteği almak için ulaştım. Sayesinde çok daha iyi, soğukkanlı, huzurlu hissediyorum. Artık eskisi kadar çabuk sinirlenmiyorum ve uykularım da düzeldi. Ailem de farkı hissediyor, kendisine teşekkür ediyorum.
Ayça Güneşdoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayça Güneşdoğdu, Psikoloji. Size Ayça Güneşdoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Ayça Güneşdoğdu adresi nerede?Ayça Güneşdoğdu adresini belirtmedi. Ayça Güneşdoğdu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ayça Güneşdoğdu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayça Güneşdoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayça Güneşdoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayça Güneşdoğdu hangi dilleri konuşuyor?Ayça Güneşdoğdu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayça Güneşdoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayça Güneşdoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayça Güneşdoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayça Güneşdoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayça Güneşdoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayça Güneşdoğdu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayça Güneşdoğdu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.