Online Görüşme
Pandemi, iş sıkıntıları, sağlık sorunları, ayrılık, maddi sıkıntılar, depresyonun tam ortasındayken tanışma fırsatı buldum kendisiyle. İyi ki de Ayça Hanım'la görüşmüşüz... Alanında çok başarılı sizi çok iyi anlıyor analiz ediyor hatta beni dünyada en iyi anlayan kişi hissine kapılıyorsunuz. Sayesinde çok ilerleme kaydettim. Farkındalığınızı çok geliştiriyor. İşine saygısı çok iyi ve çok dakik ve disiplinli. Kesinlikle tavsiye ederim..
pı...t
Ayça Hanımla uzun bir süre görüştük ve kendimi tanımama ve hayata bakış açımı tamamen değiştirmeme vesile oldu. danışanını çok iyi dinleyen ve çok iyi gözlemleyen biri. Çok keyif aldım ve iyi ki tanıdım , yollarımız kesişti diyebildiğim biridir. Başarılarının devamını diliyorum . iyi ki varsınız
a....ç
Ayça hanımla yaptığımız görüşmeler çok verimli geçiyor,yaptığı detaylı açıklamalar sayesinde kafanızdaki soru işaretlerinin giderilmesinde yardımcı oluyor ve göremediğiniz noktaları görmenizi veya anlamanızı çok iyi bir şekilde sağlıyor.Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
f.....
İlgisi ve alakasından dolayı teşekkür ederim.Samimi bir danışman.Sorularıma çözüm bulabildiğinden memnun kaldım.Kafamdaki soru işaretlerini giderdi.Danışmana ihtiyacım vardı. 4 yıl evli kaldım ve ayrıldım.Bununla ilgili bir çok sorunuma çözüm oldu.
bu...
Tesadüfen randevu aldım kendisine. Sorunuma bakış açısı samimi oluşu kalbinin iyiliğini daha ilk görüşmede belli oldu. Gidişatımız düşündüğümden çok daha iyi geçti sunduğu bilgiler de çok iyiydi. Günlük hayatimda kullanabileceğim güzel bir tavsiye verdi.
y.....
Ayça Hanım'dan memnun kaldık.Küçük oğlumun bazı sorunları vardı.İnternetten araştırma yaptım ve Ayça Hanım'ı buldum,randevu alıp gittim.Çocukla iletişimi iyi.Oğlumla ön görüşme yaptılar.Virüs nedeniyle ara verdik ama tekrardan seanslarımıza devam edicez.Oğlumla 1 kez görüşmelerine rağmen hal ve hareketleri değişti,konuşması daha iyi oldu,sıkıntısı geçti..Ayça Hanım'dan memnunum.Başarılarının devamını dilerim.
Ayça Ilgaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayça Ilgaz, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Ayça Ilgaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Ayça Ilgaz adresi nerede?Ayça Ilgaz adresini belirtmedi. Ayça Ilgaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ayça Ilgaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayça Ilgaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayça Ilgaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayça Ilgaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayça Ilgaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayça Ilgaz hangi dilleri konuşuyor?Ayça Ilgaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayça Ilgaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayça Ilgaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayça Ilgaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayça Ilgaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayça Ilgaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.