Doc.Dr.Ayça İnci Hanım iyiki annemin doktoru olarak karşımıza çıktı. Annem böbrek yetmezliği teşhisi ile yaklaşık olarak bir ay hastanede tedavi gördü şükür taburcu oldu ve her geçen gün daha iyiye gidiyor, bu süreçte Ayça hanım ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri her konuda yardımcı oldular. Gerek bilgisi, güleryüzü, ilgisi ile bizleri aydınlattı. Ayrıca hastane her yönü ile temizlik personelinden, hasta bakıcısına, hemşirelerden doktorlarına kadar çok güzeldi.
Ayça hocam başta olmak üzere annemin tedavisinden emeği geçen tüm personelden Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlere şükranlarımı sunuyorum.
sı...a
Annemin böbrek rahatsızlığı sebebiyle tavsiye üzerine Ayça hanımla görüştük. kendisi hemen teşhisi koydu ve harekete geçti annemin bu günkü sağlığını kendisine borçluyuz. güler yüzlü, tatlı dilli, harika bir hekim. çok teşekkür ediyorum kendisine.
ay...ç
Ayça hanımla geçen senenin sonunda tanıştık. Babam böbrek hastası, Kastamonuda iyi bir doktor bulamadığımız için 6 ayda bir kontrole geliyor Antalya'ya. En son muayenesini Ayça hanım yaptı. Gerçekten çok güleryüzlü ve başarılı bir doktor. Ve en önemlisi de herşey için açıklama yapması. Bazı doktorlar hastayı bilgilendirmeden gönderiyorlar fakat Ayça hanım gerçekten çok iyi bilgilendiriyor. Kendisine saygılarımı sunarım.
mu...r
Benim doktorum bir tanedir.Allahıö onu biz hastalarına bağışlasın.çok çooook memnunuz...
Ayça İnci Kendirici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayça İnci Kendirici, Nefroloji.
Ayça İnci Kendirici adresi nerede?Ayça İnci Kendirici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayça İnci Kendirici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayça İnci Kendirici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayça İnci Kendirici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayça İnci Kendirici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayça İnci Kendirici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayça İnci Kendirici hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayça İnci Kendirici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nefrologlar