Soydan Akademi’nin kurucusu Ayça Soydan, ergoterapi alanında uzmanlaşmış, insan odaklı yaklaşımlarıyla bireylerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan bir profesyoneldir. Ergoterapi hizmetlerinin yaygınlaşması ve bireylerin fiziksel, duygusal ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sürdürülebilir çözümler geliştirme tutkusu ile Soydan Akademi’yi hayata geçirmiştir.

Eğitim ve mesleki deneyimlerinde kazandığı bilgi birikimini, danışanlarının ihtiyaçlarına göre uyarlayarak kişisel gelişimlerine destek veren Ayça Soydan, aynı zamanda bireylerin potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen çok disiplinli bir yaklaşımı benimser. Sağlık ve sosyal hizmetler sektöründeki güncel gelişmeleri yakından takip ederek, her yaştan bireyin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan programlar sunmaktadır.

Soydan Akademi’nin misyonu, bilimsel temellere dayalı hizmetler sunarken her bireyin benzersiz olduğunun bilinciyle hareket etmektir. Ayça Soydan’ın liderliğinde, kurum bünyesinde sunulan terapiler; danışanların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilmekte ve sürdürülebilir gelişimi esas almaktadır.

Mareşal çakmak mahallesi ortaç caddesi no:6A, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ergoterapi Randevusu

Randevu +9 daha fazla

Bilişsel Rehabilitasyon

Dans ve Hareket Terapisi

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Banka Havalesi

Ergoterapi Randevusu

Soydan Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi

Oğlumun otizm tanısı var. Hareket eğitimi ve ergoterapi alıyoruz. 2 aydır beraberiz. Bize çok etkisi oldu. Güzel sonuçlar görüyoruz. Oğlum artık daha sakin. Çok yere gittim diğer uzmanlardan bu kadar verim alamadık. İlgisi alakası çok iyi. Çocuk seansa girince kameralardan görebiliyoruz.

R

Oğlumda dokunsal hassasiyet mevcuttu, sosyalleşemiyordu ve akranlarından kaçıyordu. Tikleri ve huyları da vardı. Güvendiği insanların temasını kabul ediyordu. 3 aydır gidiyoruz. Çok büyük değişiklikler var. Seanslar sayesinde tikleri kayboldu, akranlarıyla da iyi artık oyun oynayabiliyor. Sürecimiz devam ediyor. Ayça Hanım çok ilgili bir uzman. Mola zamanından bile görüşebiliyoruz. Her konuda destek oluyor. Telefon üzerinden de görüşüyoruz, yönlendirmeler bulunuyor. Çok memnunuz kendisinden. Allah razı olsun, sayesinde şu an oğlum iyi özgüveni yerine geldi.

4 aydır beraberiz. Çocuğumda ciddi ilerlemeler kaydettik. Genel olarak tüm eğitimlere katılıyoruz. Oğlum büyük olmasına rağmen güzel sonuçlar alıyoruz. Sürece devam ediyoruz. Çok memnunuz kendisinden.

Konuşma ve motor gelişiminde 1-2 yaş gerilik vardı. 2-3 ay seans aldık. Tekrar başlayacağım. Çocuğumun ihtiyacı var. Çok yol katettik. Daha özgüvenli oldu kızım. Allah razı olsun Ayça Hanım'dan. Anlatımları çok güzel. Dinlemesi iyi. Herkese tavsiye ederim. Çok memnunum kendisinden.

Otizmli çocuğum için başvurdum. Seanslarım harika geçiyor. Çok memnunum. İletişim ve saygıları çok iyi. Her zaman Ayça Hanım'a ulaşıyorum. 1 yıldır gidiyoruz. Değişimler var.

Kızım için başvurduk. Kurduğu cümleler anlaşılmıyordu. 2 aydır gidiyoruz. Değişim var. Sürecimiz olumlu ve verimli geçiyor. Memnunuz kendisinden. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Kızım seanslara severek gidiyor.

Çocuğumun uyum ve motor becerilerinde sıkıntılar vardı. Bu sebepten dolayı kendisine başvurduk. 3 ay gittik. Yaz tatilinden dolayı ara verdik. Tekrar devam edeceğiz. Çok memnun kaldık. Ayça Hanım'ın çocuklarla ve velilerle iletişimi çok iyi. Baya fark var çocuğumda iyi bir yol kat ettik. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum.

Konum: Soydan Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu

Ayça hanıma kızım için gidiyorum uzun zaman dır eğitim alıyoruz konuşmasında korkuların da duyu bütün lemesinde inanılmaz yol kat ettik Çok mutluyuz çok İlerledik

Y

Oğlum için başvurdum. Hareket eğitimi ve ergoterapi alıyoruz. 2-3 aydır beraberiz. Oğlumda çok güzel ilerlemeler var. İyi ki buraya gelmişiz. 2 senedir alamadığımız eğitimi kendilerinden aldık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ayça Hanım güler yüzlü birisi. Hanım hanımcık çok naif bir insan. Benim için en önemlisi derslerde ilgili olması ve takip etmesi. Dersimiz bitince hemen bırakmıyor. Oğlumdaki olumlu olumsuz şeyleri fark edip uyarıyor. Mesleğinde çok iyi. Bana oğlumu geri verdiler.

Otizmli oğlum için başvurduk. Oğlumun birçok eksiği var. Öğretmen tavsiyesi ile gittim. 3 ay oldu gideli. Sürecimiz iyi geçiyor. 40 dakika ders süremiz oluyor ve verim alıyoruz. Ayça Hanım'ın yaşı genç olmasına rağmen çok donanımlı bir uzman. Çocuklarla güzel vakit geçiren birisi. Oğlum çok seviyor kendisini. Ders esnasında bile Ayça Hanım sarılıyor. Bu bizi mutlu ediyor. Çünkü teması oluyor. Çocuklara kendisini çok sevdiriyor. Birlikte ilerlemede kat ettik. Biz memnunuz.