Lisans eğitimim sırasında ve sonrasında birçok eğitim, seminer, yapmış olduğum stajlar ile sürekli olarak kendimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum.
Mezun olduktan sonra Albatros Ergoterapi Tanı Ve Değerlendirme Merkezinde pediatri alanında çalıştım.
Şimdi ise Çanakkale Ergoterapi Danışmanlık merkezinde kurucu ergoterapist olarak hizmet vermekteyim
İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi No:30/15 Ali Kemal Beteş İş Hanı, Çanakkale Merkez, Çanakkale
Ergoterapi Randevusu
Mesleki Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
re...n
Ayça Hanım’a 2 yaşındaki oğlumda gözlemlediğim bazı duyusal eksiklikler üzerine gittim. İyi ki tanıdık Ayça hanımı, çocukların yaşadıklarının doğduğu andan itibaren başlayan sürecin etkisi olduğunu kavramak çok değerliydi.yol göstericiliği ve ilgisi çok başarılıydı
i̇...)
Oğlumun yeme bozukluğu vardı. Kendisine ulaştık. 5 - 6 gittik. Kısa sürede çok güzel geri dönüşler aldık. Umutlu değildik. Sayesinde düzeldi oğlum. Şuan hiç bir problemi kalmadı. Kendisi çok sevecen ve güler yüzlü bir uzman. Çocuklara yaklaşımı çok iyi ve gerçekten çok profesyonel bir insan. Sürecimiz bitti.
s....)
İlk önce oyun terapisine gittik. Sonra gittiğimiz uzman Ayça Hanım'ı önerdi. Kızımın duyusal bütünleme bozukluğu için başvurduk. Çok yol katettik. Çocuğum Ayça Hanımla oyun oynamak için seansları iple çekiyordu. Hiperaktivite, gece uykuya zor dalma, kasları ve eklem kontrolünde zorluk, mutluluğu, sevinci, hüznü ve üzüntüyü uçlarda yaşama gibi sıkıntılarımız vardı. Şu an bu sıkıntılarımızın üstesinden geldik. Haftalık olan seanslarımız ayda bire düştü. 4-5 aydır gidiyoruz. Gayet ilgili ve güler yüzlü birisi. Çalışan bir anneyim. Randevuları ayarlama konusunda çok yardımcı oldular. Kızımın denge problemi kalmadı. Duygularını kontrol edebiliyor. Odaklanma sorunu da vardı, oturamıyordu. Bu sorunları da geçti. Ben memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. On üzerinden on.
i̇...k
Kızımın yemek seçme problemi ve yeni tatlara karşı ön yargılı olması sebebiyle danışmanlık alıyoruz. Seansımız oldukça verimli geçti. Kızımla Ayça Hanım ilk seansta bile oldukça iyi bağ kurdular. İlerleme kaydedecegimize inanıyorum.
p.....
İki ay gibi kısa sürede dokuz yaşındaki oğlum makarnadan başka bişey yemeyen oğlum çok şükür şimdimtğm yiyecekleri yemeye başladı Ayça hanım sayesinde
gü...n
Yaklasık 1 yıllık terapi süresinde hem bize hemde oğluma olan faydasına inanamazsiniz. Eğitimi dışında yönlendirmeleri paha biçilmez di. Başımıza gelen en güzel şeydir Ayca hocam
çi...
Sabrı ve tatlı diliyle oğlumun gelişimine büyük katkı sağladı devamlı farklı ve geliştirdiği teknikleri de ilerlemesini hızlandırdı.
2 yaşımdaki kızımın duyusal hassasiyeti ve odaklanma sorunu var. Ayça hocamla 4.seansımızı tamamladık. Kısa sürede kızımda değişimi fark edebiliyoruz. Ayça hocamız çok ilgili ve güler yüzlü bunun için teşekkür ederiz.
Ayça hanımla oğlumun ekran maruziyeti ile ilgili 4 aylık bir görüşmemiz oldu bu süreçte hiçbir sorumuzu yanıtsız bırakmayarak seans ve seans sonrası için bize çok yardımcı oldu hem bizle hemde oğlumla iletişimi oldukça samimi ve güçlüydü. Seansları oldukça verimli geçirdik ve bu durumu çok kısa sürede atlattık çok iyi bir yol gösterici ve her zaman güleryüzü ile motivasyonumuzu hiçbir zaman düşürmedik. Ayca hanım çanakkale için büyük şanstır :)
nu...e
Ayça hanımla yollarımız kızım için kesişti ve iyi ki de karşımıza çıktı diyorum. Bir yıl bile geçmeden bir kelime konuşmayan bize kendi kapatan kızım geri geldi. Karanlığa düşmüştük ışığımız oldu. Enerjisi ve sabrı çok güzel tabi bilgiside.randevu günlerini iple çekiyordum çünkü kendi kızıma nasıl davranacağımı bilmiyordum.her gittiğimizde değişti kızım ve şimdi çok keyifli ve hiç susmayan bir prensese döndü çok şükür. Biz çok memnun kaldık gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.iyiki siz
Ayça Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayça Yüksel, Ergoterapi. Size Ayça Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Ergoterapi Randevusu, Normal Randevu, Ergoterapi, El Rehabilitasyonu, Pediatrik Rehabilitasyon, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon.
Ayça Yüksel adresi nerede?Ayça Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi No:30/15 Ali Kemal Beteş İş Hanı Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayça Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayça Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayça Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayça Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayça Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Ayça Yüksel ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayça Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayça Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayça Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Ayça Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayça Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Ayça Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.