Özel ilgi alanları ürojinekoloji (idrar kaçırma tanı ve tedavisi, kadın pelvik organ sarkması), genital estetik, laparoskopi, histeroskopi, cinsel yolla bulaşan hastalıklardır. İleri düzeyde İngilizce bilmekteyim. Evli ve iki çocuk annesiyim.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Histerostopik Sterilizasyon
Hormanal Terapi
Hormonal Replasman Terapisi
Doç. Dr. Ayçağ Yorgancı
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopi
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
HC International Clinic
Doç. Dr. Ayçağ Hocam ile yollarımız yaklaşık 25 yıl önce 20 li yaşlarımda acil bir ameliyatım ile kesişti( over torsiyonu ve 17cm çapında kist ameliyatı vs). Sonrasında yıllarca hocamla iletişimiz devam etti, ne zaman sormak istediğim veya durumumla ilgili bir şey olsa her zaman yanımdaydı. Güler yüzlü, hastasını dinleyen ve her şeyi detaylıca anlatan, nazik, insana güven veren, insani yönü kuvvetli sayın doktorum. Şimdilerde hocamla yine tedavi sürecindeyiz; durumuma dışarıda çözüm bulamazken sayın doktorum noktasal sorun ve tedaviyi söyledi ve her şey yolunda. İyi ki varsınız.
e....k
Hamileliğim boyunca aradığım her an ulaştım güler yüzlülüğüyle o kadar güven verdi ki bana doğum sonrasında da hiç sorun yaşamadım iyi ki siz
n...
Hamileliğim sürecinde kızımın takiplerini ayçağ hocam yaptı bu süreçte tüm tahlil ve takipleri ilgi ile takip etti sonuçlar için kendi numarasından arayarak bilgi verdi aradığım zaman direk ulaşabildim doğumda bana çok güven verdi sorunsuz Doğum sürecimiz tamamlandı Doğum sonrası tatilde olmasına rağmen aradığımda ulaştım takiplerimi yaptı
memnun kaldım
e....b
Hamilelik sürecinde yürütülen doktor -hasta birlikteliğinden memnun kaldım. Doğum sürecide çok güzeldi . Sezaryen doğum olmasına rağmen bu kadar hızlı toparlayacağımı düşünmüyordum ama Ayçağ hocamız sayesinde her şey daha kolay oldu .
ag...b
Gebeliğimin ilk aylarında hocama kontrole gittim ve ilgisiyle, verdiği detaylı bilgilerle, güler yüzüyle bana güven verdi. Gebeliğim boyunca her kontrolüme hocama gittim. Her istediğimde kendisine ulaşabildim ve her zaman her soruma cevap verdi. Birlikte doğumu planladık ve harika bir doğum yaptım sayesine. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım ve sezeryan doğumum sonrası hiç sıkıntı yaşamadım.
da...n
Dogumumu gerceklestiren harika doktor her gittigimde sohbet ederek muayenemizi olduk isinde uzman tekrar dogumum olsa yine kendisine gidecegim tek doktor
mu...r
Ayçağ hocamla Annemin rahim ameliyatı vesilesiyle tanıştık Annem 86 yaşında kanama şikayetiyle hocama gittik ve ameliyatı planlayıp rahmi ve yumurtalıkları aldı,tedavimizin en başı dan beri güler yüzü,içten ve samimi yaklaşımları ,hastalığını detaylı ve anlayabileceğimiz dilden bilgilendirmesi ,her an ulaşabilmemiz ve bize en kısa zamanda geri dönüşleri çok önemliydi,aynı zamanda ameliyat sonrası kemoterapi ve ışın süreçlerinde de her türlü desteğini göstermesi hastasının hep yanında olması harka birşey.
a....g
Gebeliğim boyunca ilgili tum sorularıma cevap bulduğum her an ulaşabildiğim tecrübeli kibar hocam, herkese tavsiye ediyorum...
Ayçağ Yorgancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayçağ Yorgancı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ayçağ Yorgancı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Doğum Kontrol, Histeroskopi, Histerostopik Sterilizasyon, Hormanal Terapi, Hormonal Replasman Terapisi, Laparoskopi, Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Genital Estetik, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Endoskopik Cerrahi.
Ayçağ Yorgancı adresi nerede?Ayçağ Yorgancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cinnah Cad. No:102/5 ( Atakule' nin karşısı ) Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayçağ Yorgancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayçağ Yorgancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayçağ Yorgancı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayçağ Yorgancı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayçağ Yorgancı hangi dilleri konuşuyor?Ayçağ Yorgancı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayçağ Yorgancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayçağ Yorgancı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayçağ Yorgancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ayçağ Yorgancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayçağ Yorgancı hangi sigortaları kabul ediyor?Ayçağ Yorgancı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları