Gelişim Değerlendirmesi
Gelişim Değerlendirmesi
Öğrenimi sırasında;
▪ Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Pediatrik Rehabilitasyon , Yoğun Bakım Rehabilitasyonu ,Nörolojik Rehabilitasyon , Ortopedik Rehabilitasyon
▪ Bizim Ev Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi - Pediatrik Rehabilitasyon
▪ T.C İstanbul Valiliği Etiler Dinlenme Ve Bakımevi Müdürlüğü - Geriatrik Rehabilitasyon
▪ Profesör Dr. F. Kerim Nilüfer Gökay Huzurevi Ybrm Müdürlüğü - Geriatrik Rehabilitasyon
▪ Özel Doğan Hastanesi - Nörolojik Rehabilitasyon , Ortopedik Rehabilitasyon
▪ Cadde Tıp Merkezi - Ortopedik Rehabilitasyon alanlarında gözlem , klinik değerlendirme ve uygulamada aktif rol aldı.
2021 Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümü lisans eğitimi aldı.Öğrenimi sırasında;
▪ T.c. Sağlık Bakanlığı Sbü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi
▪ Np İstanbul Beyin Hastanesi
▪ Özel Şişli Yağmur Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
▪ Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Araştırma ve Uygulama Merkezi ( ÜSESKOM ) da gözlem , klinik değerlendirme ve uygulamada aktif rol aldı.
2021 yılı içersinde ICDL tarafından düzenlenen Floortime 101 ve Floortime 201 Sertifika programlarına katıldı. 2021 yılı Sense on Sağlık Eğitim Danışmanlık Organizasyon Ltd. Şti. tarafından Ayres Duyu Bütünleme Sertifikası programına katılımını gerçekleştirmiştir. 2021 yılında Duyu Bütünleme Derneği tarafından düzenlenen 2.Uluslararası Katılımlı Duyu Bütünleme Sempozyumuna aktif katılım göstermiştir. 2022 yılı içerisinde Duyu Bütünleme Derneği tarafından düzenlenen ‘Regülasyonun Temelleri’ programına katılım sağlamıştır. Kekemeler derneği ve DKTD’nin birlikte düzenlediği Medipol Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı II.Ulusal Akıcılık Bozuklukları Sempozyumu & Kekemelik Farkındalık Günü Etkinliğine katılım gösterdi.Prof.J.Scott Yaruss tarafından verilen ‘Kekemeliği Olan Yetişkinlerde Terapi Yaklaşımları’ eğitimine katılım göstermiştir. Erken Çocuklukta Müdahale Derneği (EÇOMDER)'nin Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Eğitimi Destekleme Vakfı (EDEV) ile birlikte düzenlediği, Dünya Erken Müdahale Birliği (International Society on Early Intervention-ISEI) ve Avrupa Erken Çocuklukta Müdahale Derneği (Eurlyaid-The European Association on Early Childhood Intervention-EAECI)'nin desteklediği 6.Uluslararası Katılımlı Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi (UDEMKO2022)'ne katılım göstermiştir.2023 yılı içerisinde , lProf.Dr.Seyhun Topbaş tarafından verilen TÜRKÇE OKUL ÇAĞI DİL GELİŞİMİ TESTİ (TODİL ) ve TÜRKÇE ERKEN DİL GELİŞİM TESTİ ( TEDİL ) UYGULAYICI EĞİTİMİ'ni başarıyla tamamlamıştır. Prof.J.Scott Yaruss tarafından verilen ‘Kekemeliği Olan Okul Çağı Çocuklarında Terapi Yaklaşımları’
eğitimine katılım göstermiştir.Gençlik Durağı tarafından düzenlenen İstanbul Dil ve Konuşma Terapi Zirvesine katılım göstermiştir. Prof.J.Scott Yaruss’un mentörlüğünde gerçekleşen ‘Kekemeliği Olan Okul Çağı Çocuklarda Terapi Yaklaşımları’ eğitimine katılım göstermiştir.Yoon Wai Lamtarafından verilen ‘Chin Tuck Egzersizi(CTAR) ve Yetişkinlerde Yutma Bozukluklarının Yönetimi’ eğitimine katılmıştır.Üsküdar Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı XI. Uluslararası Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresine katılım göstermiştir.Üsküdar Üniversitesi Lisans Eğitimini ‘ Okul çağı kekemeliği bulunan çocuklarda praksis ve kekemelik şiddeti ilişkisinin karşılaştırılması ‘ Bitirme projesi ile sonlandırmıştır. Şuan Nişantaşı Hamony Psikoloji Danışmanlık Merkezinde danışan kabulüne devam etmektedir.
k....a
Aycan ögretmenimizle oglum 20.iken duyu butunleme sinifinda gorusmustuk ve bunun sonucunda floortime şeklinde gidicemizi açıkladi ve derslerimize bu eğtim sekliyle başladık . Oğlumuzdaki genel sorunlar göz temasi az kurma, ismine ara sira donup bakma , yersiz ağlama krizleri kafasini duvara vurma kendine vurma zarar verme, kamut almama ,denileni anlamama hali yeme bozuklugu pütürlu yicekler yiyememe tek kelime cikisi dahi yapamama gbi yasina uygun iletişim duzeyinin olmamasi gbi problemlerimiz vardı 3 4 aylık bir eğtim süreci gordük oğlumun bana olan bağımlilıgi nedeni ile 2 ay birlikte derslere girdik ve o dersler esnadında ben dahi cok sey ögrendim ve kazandım o kadar ilgili bir ögretmenki fevkâlede eğitici bir yanı var bu sürecte aycan ögretmenin sınıftaki yaklaşımını tutumunu evde devam ettirmeye calıstım her dediğini can kulağala dinleyip uyguladım araştırdım ve denedim yaptım ve bu surecde oğlum ömer deki gelismeler doktorumuzu dahi şaşırtmiştı aglama krizlerimiz azalmısti siddet eğlimimi duvara kafa atma duvara sifir yürume hali tamamen sona ermisti oyun kurmayı ögrenmisti göz teması artik cok fazlaydi tek kelime cıkıslari başlamıstı belirtiler bir bir azalio cogu yok oluyor ve olmuştu suan 24 aylik ve dil konusma terepisi icin tanı aldik oğlumuzu otizimin kıyısından cevirdik ve bu sürecte en büyük destekcim en büyük güç kaynağım kendisi oldu ögretmenimizin yönlendirmelerine tamemen uyarak ve uygulayarak cok uzun bir yolu cok daha kiza bir zamanda kat ettik .
En kıymetli evlâtlarınızı gönül ferahlığla teslim edebilirsiniz bir öğretmenden öte . Iyi ki bu dünya güzeli öğretmene ras geldik
Dkt. Aycan Bayhan
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Sizin gibi güzel bir aile ve çocuğuyla çalışmak da benim için hep çok güzel oldu.Sevgiler.
Kızımın duyusal anlamda desteğe ihtiyacı vardı Aycan hocamızın derslerine katılmaya başladık sürecimiz gayet güzel ilerliyor ilgisi ve Güler yüzülülüğü için kendisine çok teşekkür ederiz.
Ben Aycan Hanım'dan gayet memnunum, birebir ilgileniyor.Güleryüzlü, çok iyi bir danışman.Duyusal olarak ihtiyacımız olduğu için Aycan Hanım'a yönlendirdiler.Yeni yeni gitmeye başladık, ufak ufak değişimler gözlemliyoruz.Aycan Hanım hem beni bilgilendiriyor hem de nasıl davranmam gerektiğiyle ilgili yönlendiriyor.Oğlumla da iletişimleri çok güzel ,kendisi çok sevecen biri.Birebir kendi çocuğuymuş gibi ilgileniyor.
r.....
Aycan Hanım'dan çok çok memnunuz.Baya yol katettik.Biz ilk olarak grup dersine girmiştik, çocuğumuz fiziksel olarak bazı şeyleri yapamadığını belirtti.Oğlum tek ayak üstünde duramıyordu, zıplayamıyordu, çıktığı yerden inmeyi başaramıyordu. Merdivenleri inerken sürekli sağ el ve ayakla inmeye çalışıyordu, sürekli bir tarafını kullanıyordu.Başladığımızdan beri çok çok iyiyiz.Kendisinden çok memnunuz.Şefkati ve çocuklara gösterdiği sevgi çok güzel. Hala danışıyoruz kendisine.Alanında çok çok iyi, hem çok öğretici hem eğitici.Gönülden yapıyor işini.Çok ilgili ve alakalı.Her konuda yardımcı olabiliyor.Çocuğuma şefkatle yaklaştığını kendi gözümle görmüştüm, işini çok severek yapıyor.
Aycan Bayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aycan Bayhan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Aycan Bayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gelişim Değerlendirmesi.
Aycan Bayhan adresi nerede?Aycan Bayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi Menekşe Apartmanı 115/5, Istanbul, Turkey İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aycan Bayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aycan Bayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aycan Bayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aycan Bayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Aycan Bayhan hangi dilleri konuşuyor?Aycan Bayhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aycan Bayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aycan Bayhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aycan Bayhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aycan Bayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aycan Bayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler