Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Enjeksiyon Im +11 daha fazla
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Serebrospinal Sıvı Analizi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
t ....
Merhabalar ÖNCELİKLE BAŞINIZ SAĞ OLSUN. SİZİN GİBİ HOCALARIMIZI ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.3 YILDAN BERİ OĞLUMUN EPİLEPSİ TEDAVİSİ İÇİN, FETHİYE DEN GELMEKTEYDİK ALLAHA ŞÜKÜR TEDAVİMİZ ŞUBAT AYINDA TAMAMLANDI HERKESE TAVSİYE EDERİM.ALLAH BÜTÜN ÇALIŞANLAR DAN RAZI OLSUN. SAYGILAR.
as...n
aycan hanımı anlatmaya kelımeler yetmez 7 senedir doktorumuz allahın sevılen kuluymuşum ki bana aycan hanım gibi bir baş tacı nasip etti allah razı olsun aycan hanımdan epilepsi hastası olan oğlum aycan hanımın sayesınde çok iyiye gıdıyor ben herkese tavsiye edıyorum
em...l
doktorumu herkeze tavsiye ediyorum.
Aycan Olcay Ünalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aycan Olcay Ünalp, Çocuk Nörolojisi. Size Aycan Olcay Ünalp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hemaferez, Enjeksiyon Iv, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), MRI, Fonksiyonel Hemisferektomi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Serebrospinal Sıvı Analizi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im.
Aycan Olcay Ünalp adresi nerede?Aycan Olcay Ünalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aycan Olcay Ünalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aycan Olcay Ünalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aycan Olcay Ünalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aycan Olcay Ünalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aycan Olcay Ünalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aycan Olcay Ünalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aycan Olcay Ünalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları