İzmir, İzmir 35320

Zayıflama amacıyla başvurdum ve süreçten çok memnun kaldım.
    Aycem Hanım yalnızca beslenme programı hazırlayan bir diyetisyen değil; süreci yakından takip eden, anlayan, motive eden ve her aşamada yanında olduğunu hissettiren bir uzman.
    Aç kalmadan, suçluluk duymadan ve kendimi kısıtlanmış hissetmeden ilerlediğim bu süreçte motivasyonum hiç düşmedi.
    Kişiye özel yaklaşımı, detaylara verdiği özen ve güven veren iletişimi sayesinde bu yolculuğu hem keyifli hem de sürdürülebilir hale getirdi.
    Beslenmeye bakış açım tamamen değişti; bedenime daha bilinçli, daha şefkatli yaklaşmayı öğrendim.
    İyi ki yollarımız kesişmiş, bu süreci onunla yürümüşüm. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Dyt. Aycem Pehlivan İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom  •

Zayıflama amacıyla gelmiştim ve süreçten gerçekten çok memnun kaldım.
    Aycem Hanım hem çok ilgili hem de beni aç bırakmadan dengeli şekilde yönlendirdi.
    Kendimi kısıtlanmış değil, desteklenmiş hissettim.
    Yemekle olan ilişkim değişti, bedenime daha saygılıyım artık.

• Dyt. Aycem Pehlivan Kişiye Özel Diyetler  •

• I

Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve kilo vermek için gelmiştim ve süreçten gerçekten çok memnun kaldım. Aycem hanım oldukça güler yüzü ve ilgiliydi.

• V

Zayıflama amacıyla gelmiştim . Süreçten çok memnun kaldım.Destek arayan herkese tavsiye ediyorum.

• Dyt. Aycem Pehlivan Kilo Verme Diyetleri  •

Aycem hanıma zayıflamak için gitmiştim..Süreci çok başarılı bir şekilde yönetti.. Diyetlerinden çok memnun kaldım..Hiç aç kalmadan zayıflamak benim için çok keyifliydi daha önce biçok kez diyet yapmama rağmen Aycem hanımla çıktığım bu yolda ilk defa başarabildim.. Şuanda sağlıklı bir şekilde nasıl beslenebilirim biliyorum..Bu süreçte verdiği motivasyon gerçekten değerliydi..kendisini gönülden kutluyorum ve herkese tavsiye ediyorum...

• Dyt. Aycem Pehlivan Zayıflama Diyetleri  •

Merhaba, insulin direncin olduğu için, sürekli atıştırma ihtiyacı hissediyordum, bu da kilo alıyordum, bana verdiği beslenme önerileri sayesinde çok mutluyum ve kilo almadan ve formda kalarak hayat kalitem arttı, çok memnunum.
    Sultan

• Dyt. Aycem Pehlivan Diyabet Diyeti  •

Sayenizde fevkalade sonuçlar elde ettim.Emekleriniz Daima yücelsin. Hiç bir sağlık problemi olmadan yediklerimin lezzetine vararak ideal kiloda kalıcı olarak hayatımı hayattan zevk alarak yaşıyorum. İyi ki varsınız.

• Dyt. Aycem Pehlivan Kişiye Özel Diyetler  •

• M

Doğum sonrası aldığım kilolar yüzünden dış görünüşüme küsmüştüm hocam sayesinde kendime güvenim geri geldi. İlk günden beni motivasyon edip sürece hazırladı. Şimdi hem istediğim seyleri sağlıklı şekilde tuketebiliyorum hemde formumu koruyabiliyorum.

• Ö

Aycem hanımdan aldığım tavsıyeler dıyette olduğumu anlamadan kilo verdim kendisinden çok memnun kaldım

• Dyt. Aycem Pehlivan Kilo Problemi  •

• H

Aycem hanım hem çok ilgili hemde beni aç bırakmadan dengelini şekilde yönlendirdi çok memnun kaldım

• Dyt. Aycem Pehlivan Diyabet Diyeti  •