Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Randevusu
Eskişehir
Doktor Muayenehanesi
ay...y
Ayda hanıma başvurduğumda 82 kg. idim ona çok güvendim.Diyet listesini harfiyen uyguladım.Bana beslenme tarzımı deyiştitdirdi.ilk ayda 4kg. verdim. 2.ayda 3 kg.ve 6 ayda tam 15 kg. verdim.67 kg. da stabil kaldım.inanın reflüm bitti. kolesterolüm düştü.59 yaşındayım kuş gibi hafifledim.Doktorum teşekkürler.
se...a
kilolarımla başım dertteyken 07.01.2012 tarihinde ayda hanımla tanıştım. ayda hanım bana diyet listemi hazırladı ancak bu yasaklarla dolu bir diyet listesi değildi sağlıklı beslenmeye yönelik bir diyet listesi oldu ve ben ayda hanımın yardımıyla ve kendime olan güvenim sonucunda kısa sürede istediğim kiloya ulaştım.şimdi sağlık yönünden ve fiziki olarak daha iyi hissdiyorum. Ayda hanıma desteğinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
re...r
Onun sayesinde hayata bakış açım değişti. Kendimi sevmeyi onu tanıdıktan sonra öğrendim.
Ayda Erken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayda Erken, Diyetisyen. Size Ayda Erken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
Ayda Erken adresi nerede?Ayda Erken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayda Erken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayda Erken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayda Erken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayda Erken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayda Erken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayda Erken hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayda Erken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Eskişehir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eskişehir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Eskişehir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Eskişehir İrritabl Bağırsak Sendromu
Eskişehir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler